Çözüldü Çeviri - Programı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BurakIO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 741
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BurakIO

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
21
1585504607551.png

Merhaba arkadaşlar çeviri yaparken çok yoruluyorum ve genellikle bunlar çok uzun dosyalar oluyor bu dosyaları direkt çeviriye atarak çevirsem çevrilmemesi gereken örneğin fotoğraftaki gibi
Kod:
    guest => 'Ziyaretçi',
    guests => 'Ziyaretçiler',
Şu şekilde çevrilmesini istiyorum fakat çeviri direkt olarak '' içinde olmayanlarıda çeviriyor sadece '' parantezleri arasında olanları çevirecek herhangi bir program veya yol varmı bilen arkadaşları bekliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 112709
Merhaba arkadaşlar çeviri yaparken çok yoruluyorum ve genellikle bunlar çok uzun dosyalar oluyor bu dosyaları direkt çeviriye atarak çevirsem çevrilmemesi gereken örneğin fotoğraftaki gibi
Kod:
    guest => 'Ziyaretçi',
    guests => 'Ziyaretçiler',
Şu şekilde çevrilmesini istiyorum fakat çeviri direkt olarak '' içinde olmayanlarıda çeviriyor sadece '' parantezleri arasında olanları çevirecek herhangi bir program veya yol varmı bilen arkadaşları bekliyorum.
Öyle bir şey bulursan bizimle de paylaş çok yararlı olur :-)
Maalesef öyle bir program olduğunu sanmıyorum çeviride de bir çok sorun çıkabilir, en sağlıklısı tek tek çeviriye yazmak veya Türkçe Çevirisi yapan bir yere para vermek. (Not: Çeviri yaparken bazı eklentiler tek bir hatada bütün yapılandırmaları sıfırlıyor, çeviri yaparken arada yedek almanızı öneririm)​

Öyle bir şey bulursan bizimle de paylaş çok yararlı olur :-)
Maalesef öyle bir program olduğunu sanmıyorum çeviride de bir çok sorun çıkabilir, en sağlıklısı tek tek çeviriye yazmak veya Türkçe Çevirisi yapan bir yere para vermek. (Not: Çeviri yaparken bazı eklentiler tek bir hatada bütün yapılandırmaları sıfırlıyor, çeviri yaparken arada yedek almanızı öneririm)​
Plugin türkçeleştirmek için kullanmayacağım zaten.

çeviri yapmak kolay iş değildir, program yazsanız dahi çeviride aksaklıklar olacaktır. önerim tek tek çevirmeniz yönündedir.

İngilizcen ne kadar iyi olursa olsun bana kalırsa en önemli olan kural çevirdiğin şeyi anlamaktır.

İngilizcen ne kadar iyi olursa olsun bana kalırsa en önemli olan kural çevirdiğin şeyi anlamaktır.
Konuyla ne alakası var anlamadım çok fazla vakit kaybetmemek için istedim böyle birşeyi.
çeviri yapmak kolay iş değildir, program yazsanız dahi çeviride aksaklıklar olacaktır. önerim tek tek çevirmeniz yönündedir.
Eh yapacak bişey yok zaten üşengeçliğimi kırıp tek tek çevirdim 1500 satırı.
Yardım için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl