[CesurSurvival] CesurSurvival.batihost.net Cesurum Diyorsan Sende İçeriye Katıl [1.8x] [1.11x]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serverimizin Rehberi Benim Fakat Bu Yorumu Okuyanlar Bana İnan Bu Server 1.8 olarak En İyi Server Sayıyorum Ben Sizde Gelip Oynuyabilrisiniz Umarım Sıkıntısız Ve Güzel Bir Server Olur İyi Oyunlar Arkadaşlar

-AHMET ELAGÖZ
,
ahmet senin gibi bir rehberimiz olduğu sürece iyi yerlere geleceğimizden eminim,

BEYLER BU SERVERE EMEK ÇOK OLDU SIZDE EMEK VEREREK OYNAYIN AMA AKLINIZA BÖYLE SORU GELMESIN EMEGIM BOŞA GİDİCEKMİ BİZE GUVENIN BU SERVER BUTUN SERVERLERDEN İYİ OLUCAKTIR İYİ OYUNLAR YARIN SERVER AÇILACAKTAR KURUCULARA BURDAN SELAMIMI YOLLUYORUM HEPSİ ADAMDIR <3 SeeKish Astaynax FerdiKync <3
Aleyküm Selam hocam yarın servarda senide görmek isteriz aramızda :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Serveriniz Cok Güzel Acıldığı Gün Ben Orda Olacam Elinize Sağlık Bekle Beni CesurSurvival <3<3<3
saolasın hocam Hep beraber gelişeceğiz inşallah

Bu yüzyılda açmayı düşünüyormusunuz Serveri yoksa 22. yüzyılımı bekleyelim ?

Son düzenleme:
Sunucu gayet güzele benziyor açıldıgında yanınızda olucam :)
Saat kaçta açılcak yarın

konu tasarımı güzel fakat oyun içi görsel az ayrıca konu tasarımının başı güzel sonlara doğru kötü iyi forumlar

Sunucu gayet güzele benziyor açıldıgında yanınızda olucam :)
Saat kaçta açılcak yarın
sunucumuz çarşamba günü açılacaktır saat 18:00 da yorumuz için teşekür ederiz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

konu tasarımı güzel fakat oyun içi görsel az ayrıca konu tasarımının başı güzel sonlara doğru kötü iyi forumlar
yorumunuz için teşekürler

emeğine sağlık

Eski Tarz Survival
1.7x1.8
Açılış Tarih ve Saati
18.01.2019 20:00

Eski Tarz Survival
1.7x1.8
Açılış Tarih ve Saati
18.01.2019 20:00

Son düzenleme:
Her şey güzel fakat tek bir sunucu ismini beğenmedim sebebim ise klasik bir isim daha üretici isim bulabilirdiniz.
Başarılar efenim, umarım sunucunuz daha çok gelişir...

Yeni Servarımızın ipisini sizlere şöyle bırakayım AtlasNetwork.keyubu.com bildiğiniz gibi keyubunun sunduğu imkanlar cok cazib ondan dolayı böyle bir karar aldık hepinizi yanımızda görmek isteriz esenlikle kalınız.

GÜZEL SUNUCU XD

Sunucu tasarımı ve sunucu içi görüntüler hoş ve zarif duruyor bu akşam sunucuya kesinlikle geleceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl