Ali "TheVayne" Köse

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3

bVr32m.jpg

Sunucu Lobisi
2019-01-20_17.28.54.png

Warp Bilgi
2019-01-20_17.30.07.png

Yeni Klasik Ada
2019-01-20_17.29.33.png
Geniş Açıdan Spawn
2019-01-20_17.29.14.png
Yakın Zamanda Burada Savaş Oyunları Düzenlecek(bir plugin veya skript ile yaptırmayı planlıyorum ) Not: Bu Bir Event Fikridir.
2019-01-20_17.32.58.png

Sunucu ya 10/10 veriyorum yani tam puan OYUNISMIM:xLider Geliyorum Suncunuz Keyubuysa Gelemiycem Cunku Bulgaristandan Katiliyorum

Fikirlerinin Hayata Geçirilmesinde FDT Ekibininde Katkısı Var.
Önerebileceğim Bir Sunucu :)

Sunucuda Birçok eksik var.

Harita geliştirmeli, konu tasarımı hediye. Başarılar efenim.

Konu tasarımını artık her yerde görmekten gına geldi. Sunucudaki mimarilerin geliştirilmesi lazım. Başarılar.

Konu tasarımı klasik. Haritalar kötü. Sistemler güzel'e benziyor. Başarılar!

Konu tasarımı artık sıktı , tasarımı koymayıp ip paylaşsan emin ol daha büyük ilgi çeker.Mapleri hiç beğenmedim başarılar.

bVr32m.jpg

Sunucu Lobisi
Ekli dosyayı görüntüle 57440
Warp Bilgi
Ekli dosyayı görüntüle 57441
Yeni Klasik Ada
Ekli dosyayı görüntüle 57442Geniş Açıdan Spawn
Ekli dosyayı görüntüle 57443Yakın Zamanda Burada Savaş Oyunları Düzenlecek(bir plugin veya skript ile yaptırmayı planlıyorum ) Not: Bu Bir Event Fikridir.
Ekli dosyayı görüntüle 57444
Konu tasarımı güzel fakat artık herkes bunu kullanıyor, sistemleriniz klasik (Sunucuya girmedim). Haritalar güzele benziyor. Başarılar...

Sunucu güzele benziyor haritalar güzel sistemler geliştirebilir. iyi oyunlar iyi forumlar..

Sunucun Güzel Başarıların Devamını Bekliyorum
Osman Ceylani

Haritalar geliştirilmeli onun dışında bir sorun yok server güzel başarılarını devamını dilerim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl