Çözüldü Çeşitli Giriş Mesajları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Miracle_Bee

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
11
Minecraft
Miracle_Bee

Discord:

miracle_bee

Merhaba, ben yetkiye göre giriş mesajları yapmak istiyorum. Oyuncu yetkisi olduğu giriş mesajını menüden seçebilecek ve oyuna giriş yaptığında o giriş mesajı diğer oyunculara görünecek.

Aşağıya bir serverdeki oyun parasıyla satın alınan giriş mesajını bırakıyorum. Lütfen bunun bir eklentisi var mı ya da skripti var mı?

Screenshot_1.png

Çok güzel bir fikir, okul çıkışı sizin için böyle bir skript yazabilirim.

İsteğinizi 3 farklı şekilde belirtmişsiniz. Nasıl yapacağımı anlamadım, paylaştığınız fotoğrafta farklı yazdığınız metinde farklı bir istek var. Ek olarak aynı skript için farklı bir konu açıp başka istekte bulunmuşsunuz, yardımcı olabilirseniz ben de olurum.

İsteğinizi 3 farklı şekilde belirtmişsiniz. Nasıl yapacağımı anlamadım, paylaştığınız fotoğrafta farklı yazdığınız metinde farklı bir istek var. Ek olarak aynı skript için farklı bir konu açıp başka istekte bulunmuşsunuz, yardımcı olabilirseniz ben de olurum.
Haklısınız karışık anlatım yapmışım ama aynı skript için farklı bir konu açmadım o tamamen farklı hangisi denk gelirse diye açtım. Diğer açtığım konudaki plugin isteği skript değil.

İstediğim şey parayla satın alma değil de mesela girismesaj.ziplayarakgiris yetkisi olan birisi menüden zıplayarak giriş mesajını seçebilecek ve oyuna giriş yaptığında "X oyuna zıplayarak giriş yaptı." şeklinde görünecek.

Sahip olduğu alt yetkilerin mesajlarını da seçebilecek mi?

Hallet dostum, her oyuncu kendi yetkisinin mesajını seçecekse menüye dökmenin bir anlamı yok diye düşünüyorum.
Ben her oyuncu kendi yetkisinin mesajını seçecek diye bir şey demedim, giriş mesajları yetkiye göre seçilebilecek dedim bir oyuncu kasadan bu yetkilere sahip olacak ve birden fazla giriş mesajına sahip olabilecek bu yüzden de menü gerekiyor. Siz yanlış anlamışsınız ben de mesajı alıntılayınca daha da yanlış anlamışsınız çok karıştı buralar :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl