Çernobil Hayalim !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SYN_T3SL4

If you can't handle it you will win nothing !
Elmaslar
887
Minecraft
SYN_T3SL4
Bir insan hayatı boyunca birçok şey ister. Kimisi ihtiyacı olduğu için bir telefon. Kimisi stres atmak için bir bilet. Kimisi de hayatı boyunca yaşadığı olaylardan ve girdiği benlikten kurtulup empati yeteneğini geliştirmek ister.

Çernobille ilk yakın temasım 2015'in ortalarında yani 9. sınıftayken başladı. Tamda Nisan ayında yine Çernobil hatıralarının kol gezdiği zamandaydı. O gün bugündür manzara anlayışım yıkıntılar üzerine olmaya başladı.

Velhasılıkelam Çernobil biletlerimiz hazır :) Ancak daha önümde koskoca 393 gün olduğu için oraya gitmeden neler almalıyım (ekipman vb.) Kamera açısından önerileriniz falan var mdıır? Ya da farklı bir önerisi olan varsa almak isteyeyim dedim. Şimdiden teşekkürler.

Sağlam bir go pro al çekip bize atarsın :D

Naylon poset al radyasyondan korur ama unutursan wallah ölürsün he naylon poşet sanayi tipi olursa daha iyi

Sağlam bir go pro al çekip bize atarsın :D
Go Pro mantıklı ama şey düşündüm DSLR tipi bir şey :D fethetmeye gidiyormuşcasına :D
Yol arkadaşın olabilirim, Çernobil'e merakım oldukça fazla.
Normalde 2 kişi gidicez ancak kendi açından problemleri giderirsen neden olmasın. detay için iletişim falan kurabiliriz :)
Naylon poset al radyasyondan korur ama unutursan wallah ölürsün he naylon poşet sanayi tipi olursa daha iyi
Bunu ilk sıraya yazıyorum :D

Go Pro mantıklı ama şey düşündüm DSLR tipi bir şey :D fethetmeye gidiyormuşcasına :D

Normalde 2 kişi gidicez ancak kendi açından problemleri giderirsen neden olmasın. detay için iletişim falan kurabiliriz :)

Bunu ilk sıraya yazıyorum :D
Adamsın nedeninide söliyim koruyucu giysi çok pahalıdır şimdi dolar olmuş kaç giysiye para vermeyek demi

:=========)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bende geliyimi poşetler benden bak ama büyük bir valiz lazım şimdi yolculuğa para vermem

Hocam, lütfen. Bende geliyorum!

Maskeler?
Hazır.
GoPro?
Hazır.
3-2-1....
Hepinize merhabalar arkadaşlar bu gün MC-TR için bir video çekmek istedik!...

Adamsın nedeninide söliyim koruyucu giysi çok pahalıdır şimdi dolar olmuş kaç giysiye para vermeyek demi

:=========)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bende geliyimi poşetler benden bak ama büyük bir valiz lazım şimdi yolculuğa para vermem
Teknik olarak valizsiz ve o dediğin kıyafetsiz olucaz :D

Hocam, lütfen. Bende geliyorum!

Maskeler?
Hazır.
GoPro?
Hazır.
3-2-1....
Hepinize merhabalar arkadaşlar bu gün MC-TR için bir video çekmek istedik!...
başkan poşet i unutmuşun poşetisz gidilirmi oralara yav

Hocam şaka bir yana, gerçekten yola çıkmadan önce bana da haber verirseniz çok memnun olurum. Fırsatım olursa bu yolculuğa katılmak isterim.

Hocam şaka bir yana, gerçekten yola çıkmadan önce bana da haber verirseniz çok memnun olurum. Fırsatım olursa bu yolculuğa katılmak isterim.
Odayı falan ayarlayıp zaten ödemesini yaptık. Aşağıda otelin ve tur şirketinin siteleri var. Eğer o zamana kadar sorun olmazsa yola çıkmadan 2-3 hafta önce tekrardan bir konu açarım. Aşağıdan inceleyebilirsiniz firmayı ve oteli. Yalnız tur olayında da şöyle bir şey yaptık biz. Normalde günübirlik ve 2 günlük vardı konuşarak 3 günlük tur ayarladık. Sayaç içinde kievde günlük 10 dolara sayaç veriyorlar. Ayrıca kievden alıyorlar bizi yani buradan oraya gidişi de biz sağlıyoruz. @Keinga istersen sende inceleyebilirsin. Yol arkadaşı da olur :)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Odayı falan ayarlayıp zaten ödemesini yaptık. Aşağıda otelin ve tur şirketinin siteleri var. Eğer o zamana kadar sorun olmazsa yola çıkmadan 2-3 hafta önce tekrardan bir konu açarım. Aşağıdan inceleyebilirsiniz firmayı ve oteli. Yalnız tur olayında da şöyle bir şey yaptık biz. Normalde günübirlik ve 2 günlük vardı konuşarak 3 günlük tur ayarladık. Sayaç içinde kievde günlük 10 dolara sayaç veriyorlar. Ayrıca kievden alıyorlar bizi yani buradan oraya gidişi de biz sağlıyoruz. @Keinga istersen sende inceleyebilirsin. Yol arkadaşı da olur :)

Ehliyeti alayım ben götüreyim direkt sizi boşuna tur şirketine para vermeyin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl