Tarih Çernobil Faciası Nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle düzeltmelerde bulunacağım. "Bu arada HBO'nun yeni çıkardığ kısa bir film olan "Çernobil" filmini sizlere öneririm. " Mini dizi ya da Belgesel Dizi olarak geçiyor. Film demek biraz yanlış olur. Ancak "Çernobil Günlükleri" adı ile yapılmış bir film yok değil. İkinci olarak Dizidekiler kısmen doğru diyemeyiz. Hepsi doğru demek daha mantıklı çünkü zaten bir belgesel dizi. Abartmalara ya da gerçek dışı unsurlara rastlamak olağan dışı.

Şimdi kendi görüşümden de bahsetmeden duramayacağım. İster insanlığa mal olacak bir hata isterse küçücük bir hata olsun hiç farketmez. Eğer birinin k*çını yalamaktan alamıyorsan kendini. Üstüne kimse de buna ses çıkaramıyorsa maalesef yapacak pek bir şey kalmıyor.

Öncelikle düzeltmelerde bulunacağım. "Bu arada HBO'nun yeni çıkardığ kısa bir film olan "Çernobil" filmini sizlere öneririm. " Mini dizi ya da Belgesel Dizi olarak geçiyor. Film demek biraz yanlış olur. Ancak "Çernobil Günlükleri" adı ile yapılmış bir film yok değil. İkinci olarak Dizidekiler kısmen doğru diyemeyiz. Hepsi doğru demek daha mantıklı çünkü zaten bir belgesel dizi. Abartmalara ya da gerçek dışı unsurlara rastlamak olağan dışı.

Şimdi kendi görüşümden de bahsetmeden duramayacağım. İster insanlığa mal olacak bir hata isterse küçücük bir hata olsun hiç farketmez. Eğer birinin k*çını yalamaktan alamıyorsan kendini. Üstüne kimse de buna ses çıkaramıyorsa maalesef yapacak pek bir şey kalmıyor.

Gerçekten dediğiniz gibi bu dizi olmasına rağmen çok ders çıkarılacak yanı var. Bu eleştirisel yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Gerçekten güzel bir konuya değinmişsiniz.Çernobil her zaman ilgimi çekmiştir,teşekkürler!

Günümüzde hala etkilerinin görüldüğü bir olay.İnsanoğlunun kendi hatasından oluşan ve bizi ilgilendirmez denmemesi gereken çünkü Karadeniz bölgemize kadar etkilerinin geldiği bir olaydır.Değinmeniz güzel olmuş.Ellerinize sağlık.
Buyrun etkisinin nasıl yayıldığı.

Gerçekten güzel bir konuya değinmişsiniz.Çernobil her zaman ilgimi çekmiştir,teşekkürler!

Gerektiğince önemli konular açmaya çalışıyorum. Bu güzel yorumunuz için asıl ben teşekkür ederim.

Günümüzde hala etkilerinin görüldüğü bir olay.İnsanoğlunun kendi hatasından oluşan ve bizi ilgilendirmez denmemesi gereken çünkü Karadeniz bölgemize kadar etkilerinin geldiği bir olaydır.Değinmeniz güzel olmuş.Ellerinize sağlık.
Buyrun etkisinin nasıl yayıldığı.

Gerçekten yıllarca hatta bir ömür boyu etkisini sürdüren acı olay olduğunu söyleyebilirim. Bu güzel eleştirisel yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Gayet güzel bir konu açmışsınız, ellerinize sağlık. Ancak reaktör değil, çekirdek patladı.

Sırf bir bilim adamının sorumsuzluğundan sadece bir bölgeye değil tüm dünyaya zehir salmış adeta bir katliam. Karadeniz de hala izlerini görebilirsiniz kanser olan insan sayısından vs.

Pripyat resimleri görünce aklınızda şu müzik çalıyorsa:

Tebrik ederim, 90'ların 80'lerin çocuklarındansın.

Bu oyunu oynayan birisi olarak çok duygulanmıştım. Bu yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Sırf bir bilim adamının sorumsuzluğundan sadece bir bölgeye değil tüm dünyaya zehir salmış adeta bir katliam. Karadeniz de hala izlerini görebilirsiniz kanser olan insan sayısından vs.

Gerçekten size katılıyorum ve o zaman olan yönetim berbatmış.

Yazıyı okudukça okuyasım geldi kısa ve öz yazmışsınız, böyle paylaşımlar bekliyorum senden, Başarılar dilerim.

Yazıyı okudukça okuyasım geldi kısa ve öz yazmışsınız, böyle paylaşımlar bekliyorum senden, Başarılar dilerim.

Aslında okuduğunuz bu yazının çok uzun olduğunu söylemekte fayda var. İnsanların büyük bir bölümü uzun yazı okumaktan sıkıldığı için böyle bir taktik gereksinime gidiyorum. Editörlüğe döndüğüm zaman bomba gibi konularla devam edeceğim. Şimdilik biraz ara.. Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.

çok şaşırtıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl