Cennetin Kapısı Skyblock Spawn

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aesthetic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.875

Aesthetic

???? ???????
Elmaslar
150
Minecraft
Kurgarra

Discord:

venicix

Merhaba MC-TR.com üyeleri bugün sizlere daha önceden yapmış olduğum "Cennetin Kapısı" haritasını tanıtıyorum.
Skyblock sunucusu için yaptığım haritada Türkiye'de bulunan Ephesus kütüphanesinden esinlenerek yapmış bulunmaktayım.
Görüş ve eleştirilerinizi yazmayı ve elmas vermeyi unutmayın. :melek:
Discord Adresim:Aesthetic梦想家#6755
Celsus Library in Ephesus.jpg
2020-01-27_20.59.29.png

2020-01-27_21.00.32.png

2020-01-27_21.00.54.png

2020-01-27_21.01.11.png

2020-01-27_21.01.30.png

2020-01-27_21.02.44.png

2020-01-27_21.02.13.png

Önceki Haritam: Babilin Asma Bahçeleri

Güzel bir harita olmuş açıkcası ama biraz daha büyük yapsaydın daha güzel olurdu ?​

Güzel bir harita olmuş açıkcası ama biraz daha büyük yapsaydın daha güzel olurdu ?​
Tamamen sana katılıyorum boyutu konusunda hata yapmışım fakat 1 yıl kadar önce yapmış olduğum bir harita. Şu anda daha büyüğünü yapıyorum. Yorumun için teşekkürler :)

Tamamen sana katılıyorum boyutu konusunda hata yapmışım fakat 1 yıl kadar önce yapmış olduğum bir harita. Şu anda daha büyüğünü yapıyorum. Yorumun için teşekkürler :)
Yeni haritanı bekliyorum. :mc_38-0:​

Güzel ama esinlendiğin haritayla alakası yok. Bruh.

Son düzenleme:

Sahiden konu başlığında geçen lakabın hakkını veren bir harita yapmışsınız ki gayet hoşuma giden bir harita oldu ki eline ve emeğine sağlık.

Güzel ama esinlendiğin haritayla alakası yok. Bruh.
Herhangi bir haritadan esinlenmedim zaten. Sadece Ephesusdan ,yani İzmir ilinin Selçuk ilçesine bağlı olan Efes Antik Kentindeki kütüphaye benzetmeye çalıştığım bir yapım oldu onu belitmek istemiştim. yorumun için teşekkürler.
2020-01-27_22.35.05.png
efes-antik-kenti-01-536x400.jpg
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Desteğin için teşekkür ederim. :melek:
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sahiden konu başlığında geçen lakabın hakkını veren bir harita yapmışsınız ki gayet hoşuma giden bir harita oldu ki eline ve emeğine sağlık.
Değerli yorumun için teşekkürler :)

beğenmedim. hep aynı binaları kullanmısın aynı desenler. insanı boğuyor. adalar desen yamuk :(

beğenmedim. hep aynı binaları kullanmısın aynı desenler. insanı boğuyor. adalar desen yamuk :(
Hep aynı binaları kullanmadım 3 binamda aynı tarzı kullandım haritanın geneli insanı boğmadığını düşünüyorum. Adaları daha hoş dursun diye yamuk yaptım.

Bina konumlandırmasını biraz yanlış yapmışsın sanırım biraz daha orantılı yapabilirdin. Benim gözüme çok boş göründü harita biraz daha doldurabilirdin.

Yorumun için teşekkürler :)

Merhaba MC-TR.com üyeleri bugün sizlere daha önceden yapmış olduğum "Cennetin Kapısı" haritasını tanıtıyorum.
Skyblock sunucusu için yaptığım haritada Türkiye'de bulunan Ephesus kütüphanesinden esinlenerek yapmış bulunmaktayım.
Görüş ve eleştirilerinizi yazmayı ve elmas vermeyi unutmayın. :melek:
Discord Adresim:Aesthetic梦想家#6755
Ekli dosyayı görüntüle 104518
Ekli dosyayı görüntüle 104519
Ekli dosyayı görüntüle 104520
Ekli dosyayı görüntüle 104521
Ekli dosyayı görüntüle 104522
Ekli dosyayı görüntüle 104516
Ekli dosyayı görüntüle 104517

Önceki Haritam: Babilin Asma Bahçeleri
Cok güzel olnuş ellerine sağlık shaderın adı ney :d

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl