Skript Paylaşımı Çekler - Yaml Desteği + Bütün Mesaj Türleri + Para Sınırlandırması + 0 Variable + Ses Efektleri (ESKİ SÜRÜM)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KanedgyBO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 6.054
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumda daha iyisi veya aynısı olacak şekilde birçok skript paylaşıldı. gereksiz bir paylaşım olmuş.

Not: eğer -li miktarda çek alınırsa sorun oluşturacaktır.

-5000 lü bir çek oluştuğunu var sayarsak,
"remove -5000 from player's balance"

Bilgilendirmeniz için teşekkürler :D aramıştım bulamamışım. Skript hakkında dediğinize zaten dikkat ediyorum artık.

Skriptini %30 gibi bir yüzde ile beğendim ama konu tasarımı geliştirilmeli

mc-tr imza.png

Beğendim. Başarılar

Alıntı Skript

forumda daha iyisi veya aynısı olacak şekilde birçok skript paylaşıldı. gereksiz bir paylaşım olmuş.

remove 5000 from player's balance zaten oyuncunun parasından 5000 sil demek, bide - koyarsak +ya dönüşecektir.

remove 5000 from player's balance zaten oyuncunun parasından 5000 sil demek, bide - koyarsak +ya dönüşecektir.
Birdahakine insanların hata yaptığını sanmadan önce düzgünce bir oku, ne anlatılmak istenmiş.

yazıldığında, oyuncuya 5000 para vereceğini anlattım, skriptin yapımcısı ne demek istediğimi gayette anladı.

Eline sağlık, güzel olmuş

Başarılı Dostum!

Güzel hoş bir skript başarılar dilerim

Kullanacağım bir skript başarılar

başarılı ötekilerine göre güzel

forumda bir çok çek skripti var fakat diğerlerine göre biraz daha hoş. konu dizaynı geliştirebilir,başarılar.​

Herkesin dediği gibi bir çok çek skripti var daha farklı şeyler yapmaya çalışşanız iyi olur. Başarılar dilerim.

Forumda plugini vardı diye hatırlıyorum. Plugini varken skriptini kullanmak ne kadar mantıklı bilemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl