ArifcanYILDIZ
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 3
- Minecraft
- ArifcanYILDIZ
Discord:
'λrίfcαη YILDIZ |??#7746
'λrίfcαη YILDIZ |??#7746
'λrίfcαη YILDIZ |??#7746
Ben Group Manager Kullanarak Yapmayı İstiyorum Bir Bilgin Varmı Onun için?LuckPerma plugini kurabilirsin
Eve geçiyim yardımcı olacagimBen Group Manager Kullanarak Yapmayı İstiyorum Bir Bilgin Varmı Onun için?
'λrίfcαη YILDIZ |??#7746
Peki Senden Haber BekliyorumEve geçiyim yardımcı olacagim
'λrίfcαη YILDIZ |??#7746
Rica etsem discord üzerinden benimle iletişim kurarmısınız?
VIP Zero, Pixel VIP veya VIP System gibi eklentileri MYQSL'ye bağlayıp Global olarak yetki verebilirsiniz. ( VIP yerine başka yetkide oluyor. )
'λrίfcαη YILDIZ |??#7746
Rica etsem discord üzerinden benimle iletişim kurarmısınız?
Discord : 'λrίfcαη YILDIZ |??#7746
'λrίfcαη YILDIZ |??#7746
Bekliyorum
Merhaba, müsait olduğum zaman arkadaşlık isteği göndereceğim.
Bekliyorum
'λrίfcαη YILDIZ |??#7746
Gönderdim kontrol edermisiniz.
Arkadaşlık isteğini gönderemedim. Siz ekleyebilir misiniz? Discord Adresim ; Yiğit Efe Okur #8397
ByRegular#7539
Group Manager bungeecord desteği sağlamamaktadır. PermissionsEX veya LuckPerms eklentilerini bungeecord ve diğer sunuculara atıp Mysql bağlarsanız hepsini sorunu çözersiniz.Bungeecord’da Group Manager ile Tüm Sunucular arası nasıl global yetki verebilirim bilgisi olan rica etsem yardımcı olabilir mi?
Sunucumu Kendi VDS Sunucumda Açtım.
Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
'λrίfcαη YILDIZ |??#7746
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler rica etsem discorddan iletişime geçermisiniz benimleGroup Manager bungeecord desteği sağlamamaktadır. PermissionsEX veya LuckPerms eklentilerini bungeecord ve diğer sunuculara atıp Mysql bağlarsanız hepsini sorunu çözersiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!