Çekiliş Adaleti

Tamam kazanma şansım artacak ancak hali hazırda almış olduğum ödülün kaybolma ihtimalida çok yüksek.Baya bir sinirim bozuldu bir anda onlarca hayal kurdum hepsi bir anda yıkıldı.
Algoritma hatası olsun, yan hesaplar olsun bunların silinmesi ile normal bir katılımcının şansı artacaktır. Bu yönden bakarsak iyi bir durum. Ancak bir şey demek pek doğru olmaz. Hayırlısı

Tamam kazanma şansım artacak ancak hali hazırda almış olduğum ödülün kaybolma ihtimalida çok yüksek.Baya bir sinirim bozuldu bir anda onlarca hayal kurdum hepsi bir anda yıkıldı.
Attigim listede adin yoksa uzulmenin manasi yok 17 tane odulu yan hesap acarak kazananlar uzulsun ve utansin bence.

Attigim listede adin yoksa uzulmenin manasi yok 17 tane odulu yan hesap acarak kazananlar uzulsun ve utansin bence.
Kanka tamam üzülmenin manası yok ama çekilişin tekrarlanmasıyla ödülümün gitme ihtimali çok yüksek.

Kanka tamam üzülmenin manası yok ama çekilişin tekrarlanmasıyla ödülümün gitme ihtimali çok yüksek.
Çekiliş açıklandı ve öncekinde kazanmış olsamda şimdikinde kazanmadım yapcak bişe yok ve bence bu konut kilitlenme zamanı gelmiş.

Çekiliş açıklandı ve öncekinde kazanmış olsamda şimdikinde kazanmadım yapcak bişe yok ve bence bu konut kilitlenme zamanı gelmiş.
konuyu kilitlemeyin hocam ben hala burada bir hata olduğunu düşünüyorum şahsen tekrar çekiliş yapılmamalıydı onun yerine diğerlerinin alacağı ürünler geçersiz sayılmalı ve geçersiz sayılan ürünler için tekrar çekiliş yapılmalıydı.Ben şuan bunun çok kötü bir hata olduğunun düşüncesindeyim ve hakkımın yendiğini düşünüyorum.

Baştan belliydi zaten bazı kişiler 1-2 ödül kazanırken bazılarının 14 tane 17 tane kazanması garip biraz 17 tane ödül kazanan 0 dan sunucu kuracak haldeydi.
kral gel discorda atayım ne çıktığını

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl