Bulundu Çek Skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ö

özgür çise

Ziyaretçi
merhaba ben bi skript isitiyorum da çek skripti her yerde gördüm ama herkes adminler için yapmış ben oyuncular için bi skript istiyorum şöyle olucak bi oyuncu /çek <istediğisayı> yazıp eline istediği miktarda bi çek alıcak sağ tıklayınca parayı vericek ben bunu shopkeeper de kullanıcam o yüzden lazım çeki alınca da alınan para kadar hesaptan çekilmesi gerekiyor umarım anlamışsınızdır kısaca oyuncular için çek skripti

@xXUnRaVeLsX tamam bu oldu ama çekin ismini falan değiştirince nedense çalışmıyor çekin ismini değiştirebilir misiniz şöyle olsun 1. satır Para Çeki 2. satır <para değeri> Tl Değerinde olabilir mi

BeastWithdraw kullanabilirsin

olabilir lakin skript den daha mantıklı plugin zaten dediğim pluginde komutları ayarlayabiliyorsun config den

Selamlar dostum, bu skripti deneyebilir misin? Geçici variableler olduğu için lag oluşmaz merak etme. Fakat denemedim hata çıkarsa atarsan sevinirim.

Kod:
options:
    d: &6Dikkat &7>>

command çek [<int>]:
    trigger:
        if arg-1 is bigger than 0:
            if player's balance is bigger than arg-1:
                remove arg-1 from player's balance
                set {_arg1} to "%arg-1%" parsed as number
                give 1 of paper named "&ePara Çeki" with lore "&8&l&m--------------------||&dMiktar: &e⛃&a%{_arg1}%||&dImza: &7%player%||&8&l&m--------------------" to player
                send "{@d} &aÇek oluşturuldu!" to player
            else:
                send "{@d} &cBakiyen yetersiz!" to player
        else:
            send "{@d} &cMiktar 0'dan büyük olmalıdır!" to player

on right click with paper:
    if tool's name is "&ePara Çeki":
        set {_miktar} to line 2 of lore of player's tool
        replace all "&dMiktar: &e⛃&a" with "" in {_miktar}
        set {_miktar} to {_miktar} parsed as number
        set {_imza} to line 3 of lore of player's tool
        replace all "&dImza: &7" with "" in {_imza}
        set {_adet} to amount of player's tool in the player's inventory
        set {_gercekmiktar} to "%{_miktar} * {_adet}%" parsed as number
        remove player's tool from player
        add {_gercekmiktar} to player's balance
        send "{@d} &b%{_gercekmiktar}%'lık &ePara Çeki &aBozduruldu!" to player

Hataları düzelttim herkes kullanabilir.

Son düzenleme:
@TahtaMandal pluginler skntılı ya skripti olursa kolay olur hem komutları türkçe olur
Ne gibi sıkıntılar mevcut? Arkadaşımızın bahsettiği pluginin hiçbir sıkıntısı bulunmamakta. Ayrıca çokta hoş ve kullanışlı. Bence bir göz at, hem levellerini hem de paranı kolayca saklayabilirsin. Hatta menü ile uyumluda yaparsan banka olarak kullanabilirsin.

@DonsuzTurk ya baktım plugine perm sorunu falan var cidden uğraşmak istediğim son şey banka skriptim var onla karışmasını da istemem tek istediğim çek <fiyat> yazınca hesabından para alıp sana <fiyat> değerinde bi kağıt vermesi ve buna sağ tıklayınca para gelmesi hesabına tek isteğim bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl