Cehennem ve gamze adlı Plugin Paketi dolandırıcıları | Hak yemekte üstlerine yok !

@ByArtem dc sunucusunu özelden gönderirmisin?

Dava açma gibi bir şeye girmem zaten bunun bende farkındayım lisans şuan onlarda ki pakette olmayabilir ama TheLegend'ın paketlerinde var onun için ne yapıcaklar bakalım. Başkasının paketlerini satmak yerine kendi paketlerini yapıp satabilirler ben bu konuyu sadece insanlar bilsin diye açtım zaten.
Lütfen orada benim dolandırıcı damgamı kaldırınız. Detaylı konuşmak istiyorsanız Discorda bekliyorum :)

by artem discord da ismimi değiştirmek 1dakika mı alır bunu biliyorsun dimi ? ama napacağım paketini yt de bedava paylaşacağım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

byartem paket sana mı ait ? bunu kanıtla lisans varmıdır ? dava mı açıcaksın açabilirsin :) bekliyorum
Paylaş bakalım kişiliğini herkese göstermiş oluyorsun burada. Lisansı olan paketler için ne yapcaksın mesela TheLegend'a ait paketleri ? Dava açacak değilim kanıtlamama da gerek yok bilen biliyor. Allah biliyor kime ait olduğunu bu içimi hep rahatlatıyor açıkcası. Günahı senin boynuna artık ben karışmıyorum.

Lütfen orada benim dolandırıcı damgamı kaldırınız. Detaylı konuşmak istiyorsanız Discorda bekliyorum :)
Kaldırdım ama ne yazık ki gelemiyorum girdiğim an yasaklandığım için :-)

Paylaş bakalım kişiliğini herkese göstermiş oluyorsun burada. Lisansı olan paketler için ne yapcaksın mesela TheLegend'a ait paketleri ? Dava açacak değilim kanıtlamama da gerek yok bilen biliyor. Allah biliyor kime ait olduğunu bu içimi hep rahatlatıyor açıkcası. Günahı senin boynuna artık ben karışmıyorum.

Tamamdır. Bir sıkıntı olursa yazabilirsin.

thelegend paketi sattığım 1 kişi göster ve paket bende olduğuna dair kanıt bende var demem bende olduğunu kanıtlamıyor :)

Merhaba, öncelikle dolandırıldığına üzüldüm. Şimdiden geçmiş olsun ki insanların bilmesi için böyle bir bilgilendirici konu açman hoş olmuş.

Ekli dosyalar

• 1580329388118.png
    1580329388118.png
    29,3 KB · Görüntüleme: 107
peki bende olduğunu kanıtın var mı kankam onu diyorum hani ben sana linki attımmı ?
Neticede insan elinde olmayan bir şeyi satamicağına göre ve sorulduğunda var dediğine göre ? Kanıtı yok ama discordunuzu kapatmasaydınız hemen belki o da çıkardı.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl