Çözüldü CDropCollector mu Farmer mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan appliepee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 219
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

appliepee

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
CDropCollector ve Farmer V5 reloaded ya da V6 arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz?
Farmer V6 çok bugluymuş, CDropCollector da ücretli eklenti fakat geliştirmesi bitmiş.

KFarmer kullanmanı tavsiye ederim,bende onu kullanıyorum.Gayet başarılı ve stabil eklenti.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Aktif olarak Geik Farmer v6 kullanıyorum herhangi bir bug ile karşılaşmadım tavsiye edebilirim.

Sunucumda iki eklentiyi de kullanıyorum iki eklentinin de birbirinden farklı özelliği bulunuyor yapacağınız oyun moduna göre karar vermeniz daha uygun olacaktır. CDropCollector eklentisinin geliştirilmesi sona erdi maalesef. Eski geliştiricisi ve sahibi olan @HyperionDev yakın zamanda sFarmer adında bir eklenti daha yayınladı onu inceleyebilirsiniz. Şu anda bildiğim kadarıyla hala indirim devam ediyor.

Towny için kullanacağım. Güncelleştirmesi devam eden ve en iyisi diyebileceğiniz hangisi?

KFarmer Öneririm Kendimde Kullanıyorum başarılı bir eklenti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl