s0lidNight
Birisi mi Spawnlandı?
Merhabalar hobi olarak bir bot geliştiriyorum. Aslında uzun süredir aktif fakat daha önce discord bot siteleri hariç bir yerde tanıtımını veya paylaşımını yapmadım. Kendi sunucumuzda kullanıyorduk fakat biraz büyüdü kendiliğinden bende merak ettim acaba başkaları neler düşünür hakkında diye. O yüzden sizden denemenizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Buraya görseller yığmak isterdim ama çok da şişirmeye gerek yok. Dediğim gibi hobi amaçlı bir bot. o yüzden web sitesinden inceleyebilir ve botu sunucunuza davet ederek kullanabilirsiniz.
Not: Moderasyon vs. botta yok belki olmaz da sebebi çok fazla izin istiyor ve bu izinleri bot sahipleri isteseler gerçekten çok kötü şekilde kullanabilirler. O yüzden botta sadece gerekli izinler mevcuttur. Eklerken göreceksiniz okuma/yazma oyunlarda kullanıyor, sesli sohbete bağlanma ve konuşma da müzik için.
Not_0.1: Web sitesinde mobil kısmı için hatalar mevcut pek uyumlu sayılmaz en kısa sürede düzelteceğim.
Buraya görseller yığmak isterdim ama çok da şişirmeye gerek yok. Dediğim gibi hobi amaçlı bir bot. o yüzden web sitesinden inceleyebilir ve botu sunucunuza davet ederek kullanabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Not_0.1: Web sitesinde mobil kısmı için hatalar mevcut pek uyumlu sayılmaz en kısa sürede düzelteceğim.