Sol Reklam

Çözüldü CataMines ve WorldGuard Kullanımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mustafa2355

Koydum Çalışma Masasını
Exemit
Elmaslar
5
Puanlar
3.995
Minecraft
Mustafa2355
Merhaba ben Catamines adlı plugin ile boxpvp kuruyorum madenlerin bölgesine koruma atıyorum ama madenler kırılmıyor nasıl düzeltebilirim.

belki perm vermeyi unutmuşsunuzdur ?

Bu komutu kullanın wglerde öncelik ayarlama komutu /rg setpriority spawn 100 örneğin bu şekilde

dostum belki arazinin permini vermeyi unutmuşsundur

yok verdim ama worldguard ile koruma attığım zaman kıramıyorum

yardım edermisiniz acill

Merhabalar Catamines adlı eklentisini kuruyorsunuz ve madenlerin bölgesine koruma atıyorsunuz, ancak madenlerin kırılmadığını belirtiyorsunuz. Bu sorunu düzeltmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Plugin ayarlarını kontrol edin: Catamines eklentisinin yapılandırma dosyalarını açın ve madenlerin korunmasıyla ilgili ayarları kontrol edin. Bu ayarlar arasında madenlerin kırılabilir olup olmadığını belirleyen bir seçenek olabilir. Eğer bu seçenek kapalıysa, onu açarak madenlerin kırılabileceğini sağlayabilirsiniz.
  2. İzinleri kontrol edin: Eklentinin oyuncuların madenleri kırabilmesi için gerekli izinleri aldığından emin olun. Genellikle eklentiler, oyuncuların korunan bölgelerde madenleri kırabilmeleri için izin gerektirir. Eğer gerekli izinleri vermediyseniz, oyuncular madenleri kıramazlar.

Simdi sen sanırsam boxpvp kuruyorsun ve mape direk koruma attın o yüzden madenlerin hepsine teker teker koruma at mesela zümrüt madenine /rg def zümrüt yaptın sonra /rg flag zümrüt blockbreak allow bunu yazarsan kırabilirler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı