Bulundu ♠ CastieLNetwork ♠ Yeni Ekip Arkadaşları Arıyor ♠

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Twenor42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.459
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Twenor42

Namı Değer " Twenor "
Elmaslar
591
Minecraft
Twenor42

Discord:

Twenor42 #7483

j8189D.jpg

Br6ryV.png

Merhaba arkadaşlar ben Couzens yani namıdeğer Twenor - Twenor42 :)

Minecraft piyasasında uzun süredir bulunmaktayım.2 Adet sunucu açtım ve sunucular beklediğim performansı sergiledi ancak bazı sebeplerden ötürü kapatmak zorunda kaldım.
Şimdi baktım ki Türkiye'de minecraft piyasasında iyi sunucular yok birde biz deniyelim tekrar birdaha deniyelim dedik :)
Ve yeni bir sunucu ile yakında girişlerimizi oyunculara açıcağız bu sebepten ötürü yeni ekip arkadaşlarına ihtiyacımız var.

Br6ryV.png

Ekibte hangi yerler boş ?

Usta Rehber » 1 Adet
Rehber » 2 Adet
Deneme Rehber » 3 Adet

Br6ryV.png

Beklenti ?

Öncelikle yetkili olmadan önce bildireyim ki size bir ücret veya başka bişey sunmuyoruz diyorsunuz ki ben bu işten ne kazancam.

1 - Görevinizi iyi yaptığınız halde daha iyi yerlere geleceksiniz.
2 - Sunucularım +100 +200 gördüğü için tanınıcaksınız başka yerlerde referans olarak iyi bir sunucuda çalışmış olacaksınız.
3 - Sunucuda benden size tam güven sağlanacaktır.

Br6ryV.png

Ücret vesaire olmadığı için görevinizi tam yapmazsanız vesaire ben görmem ama görenler görür öbür tarafta görüşürüz en fazla sunucu kapanır o yüzden sonradan bırakacaksanız hiç gelmeyin.

Br6ryV.png

Nasıl destek sağlarım

1 - Sunucu Üzerinden
2 - Discord Üzerinden
3 - TeamSpeak Üzerinden
4 Skype Üzerinden
5 - Facebooktan
6 - İstediğiniz Yerden

Not : Benim tek bir kuralım vardır yetkili iseniz sunucuya girdiğiniz an teamspeak 3 de'de aktif olacaksınız.

Br6ryV.png

Bunların Hepsini Kabul Ediyorum

Ad »
Oyun Adınız »
Yaşınız »
Size Ulaşabiliceğimiz Bir Telefon Numarası - Gmail - Skype VB »

Online Süreniz »
Minecraft Bilginiz :
Kendinizi Tanıtırmısınız »
Daha Önce Hangi Sunucularda Görev Aldınız »
Eklemek İstediğiniz Bişey »

Br6ryV.png

Beni bilen bilir bilmeyende örnek alır :)

Türkiye'ye elmas spawner sistemini ben kattım.
Türkiye'ye adalarda ücretsiz fly sistemini ben getirdim.

Ve daha çoğu sunucuya örnek olduğumuz sistemimiz ile birşeyler yapmaya çalıştık :)

İlk Sunucum : https://www.mc-tr.com/konu/castielc...block-sunucusu-castielcraft-nitrado-net.8908/

İkinci Sunucum : https://www.mc-tr.com/konu/nocrynet...-survival-4-sunucu-rekor-100-75-online.15264/

Br6ryV.png

Ad: Görkem

OyunAdim: CWmdKing (premium)

Bana ulaşabileceğin yer: Skype [email protected]

OnlineSurem hafta ici 17:00-24:00a kadar Hafta sonu 10:00-24:00

Mc bilgim: 10/9

Kendimi Tanitirim elbette: Dostluk kurmayi severim Makrat Biriyimdir Espiri Ve mizah anlayisim Ust seviyede oldugunu Tahmin ediyorum Ayrica Kati kurallar beni cok bogar Haksizliga tahammul edemem Kufur edene kufur ederim (Bizde yalan yok)

Daha once hangi sunucularda Gorev aldim
Cok fazla var Ister kucuk sunucular Ister buyuk sunucular olsun TurkMC buna dahil PlatinNW Admin vs. Vs.

Eklemek istedigim birsey: Yanlis Analama ama ilk sendeki buildi hic begenmedim :/ Ben buildimede Guveniyorum Ve pluginlerligimede

Ad »Turan Tahsin
Oyun Adınız » TrakYali159 veya Tahsin59
Yaşınız »14
Size Ulaşabiliceğimiz Bir Telefon Numarası - Gmail - Skype VB »[email protected] veya Skype:saglamcraft
Online Süreniz »hafta içleri 3 4 saat hafta sonları 6 7 saat
Minecraft Bilginiz : 100%85
Kendinizi Tanıtırmısınız »Merhaba Adım Turan Tahsin Minecraft Oyununa 2 3 Sene Önce
Daha Önce Hangi Sunucularda Görev Aldınız » RunAwayGaming,GamerCraftTR,ReizCraft
Eklemek İstediğiniz Bişey »Beni Alırsanız Sevinirim

Ad: Görkem

OyunAdim: CWmdKing (premium)

Bana ulaşabileceğin yer: Skype [email protected]

OnlineSurem hafta ici 17:00-24:00a kadar Hafta sonu 10:00-24:00

Mc bilgim: 10/9

Kendimi Tanitirim elbette: Dostluk kurmayi severim Makrat Biriyimdir Espiri Ve mizah anlayisim Ust seviyede oldugunu Tahmin ediyorum Ayrica Kati kurallar beni cok bogar Haksizliga tahammul edemem Kufur edene kufur ederim (Bizde yalan yok)

Daha once hangi sunucularda Gorev aldim
Cok fazla var Ister kucuk sunucular Ister buyuk sunucular olsun TurkMC buna dahil PlatinNW Admin vs. Vs.

Eklemek istedigim birsey: Yanlis Analama ama ilk sendeki buildi hic begenmedim :/ Ben buildimede Guveniyorum Ve pluginlerligimede

Biz builderlere önem vermeyenlerdeniz aynı yapı aynı işlevi görüyor biz tps düşürücü büyük maplar yerine küçük sade mapları severiz. O beğenmediğin builderlere ben 300 onlineyi gördüm.
[DOUBLEPOST=1489264476,1489264445][/DOUBLEPOST]
Ad »Turan Tahsin
Oyun Adınız » TrakYali159 veya Tahsin59
Yaşınız »14
Size Ulaşabiliceğimiz Bir Telefon Numarası - Gmail - Skype VB »[email protected] veya Skype:saglamcraft
Online Süreniz »hafta içleri 3 4 saat hafta sonları 6 7 saat
Minecraft Bilginiz : 100%85
Kendinizi Tanıtırmısınız »Merhaba Adım Turan Tahsin Minecraft Oyununa 2 3 Sene Önce
Daha Önce Hangi Sunucularda Görev Aldınız » RunAwayGaming,GamerCraftTR,(Siteniz & Sunucunuz Forum yönetici tarafından kara listeye alındı)
Eklemek İstediğiniz Bişey »Beni Alırsanız Sevinirim

Skypemi biliyorsun tahsin yazarsın.

Biz builderlere önem vermeyenlerdeniz aynı yapı aynı işlevi görüyor biz tps düşürücü büyük maplar yerine küçük sade mapları severiz. O beğenmediğin builderlere ben 300 onlineyi gördüm.
[DOUBLEPOST=1489264476,1489264445][/DOUBLEPOST]

Skypemi biliyorsun tahsin yazarsın.

Tamam ya ne Bagiriyon :D

Ad »tolga
Oyun Adınız » GG_tolga_GG
Yaşınız »13
Size Ulaşabiliceğimiz Bir Telefon Numarası - Gmail - Skype VB » skype= facebook:tolgademirhan66 Gmail= [email protected]
Online Süreniz » 12 saat
Minecraft Bilginiz : %99
Kendinizi Tanıtırmısınız » evet ben bursada doğdum ve 4 yıldır mc oynuyorum 2 kere kurucu 4 kere adminlik yaptım
Daha Önce Hangi Sunucularda Görev Aldınız » survival faction
Eklemek İstediğiniz Bişey » adaleti sağlamak
İstediğim yetki = UstaRehber[DOUBLEPOST=1489265402,1489265371][/DOUBLEPOST]Ad »tolga
Oyun Adınız » GG_tolga_GG
Yaşınız »13
Size Ulaşabiliceğimiz Bir Telefon Numarası - Gmail - Skype VB » skype= facebook:tolgademirhan66 Gmail= [email protected]
Online Süreniz » 12 saat
Minecraft Bilginiz : %99
Kendinizi Tanıtırmısınız » evet ben bursada doğdum ve 4 yıldır mc oynuyorum 2 kere kurucu 4 kere adminlik yaptım
Daha Önce Hangi Sunucularda Görev Aldınız » survival faction
Eklemek İstediğiniz Bişey » adaleti sağlamak
İstediğim yetki = UstaRehber

Ad » Cavit
Oyun Adınız » Squard_ABI "Premium"
Yaşınız » 17
Size Ulaşabiliceğimiz Bir Telefon Numarası - Gmail - Skype VB »
Skype » [email protected]
Gmail » [email protected]
Online Süreniz » Şimdi dürüst konuşmak gerekirse ben şuan boş boş sunucu dolaşıyorum yani 3-6 saat oluyor.
Minecraft Bilginiz : Şimdi minecraft 1 sene önce başladım. Kendi sunucumu açtım kapattım. Bu kadar kusura bakma aklıma gelmedi. İletişim kurunca söylerim detaylı.
Kendinizi Tanıtırmısınız » Ben Cavit Karabacak 17 yaşındayım. Bu alım konularında 6 aydır uğraşıyorum bazıları alır bazıları almaz ama onların söz hakkı olduğundan bir şey demedim.
Daha Önce Hangi Sunucularda Görev Aldınız » İlk görevim sizde olacak İnşallah.
Eklemek İstediğiniz Bişey » Yetkili derken rehber demek istediniz sanırım. Çünkü bir kaç sunucuda gördüm gözlemledim "Admin" yerine "Yetkili" getirilmiş arkadaşların kafası karışmasın.

Ad »Efe Kerem
Oyun Adınız » TThePotatoGaming yada IFD_HateSpamBow
Yaşınız »13
Size Ulaşabiliceğimiz Bir Telefon Numarası - Gmail - Skype VB »[email protected](burası da dahil)
Online Süreniz »2.5 ile 7 saat arası
Minecraft Bilginiz : 10/8(Komut Ve Plugin Bilgim Yok)
Kendinizi Tanıtırmısınız »İsmim Efe yaşım 13 minecraftı aktif olarak oynuyorum ve bu işimi geliştirmek istiyorum
Daha Önce Hangi Sunucularda Görev Aldınız »oynadıklarımın hepsi kapandı ama 1 skyblock ve 2 faction rehberlik yaptım
Eklemek İstediğiniz Bişey = Deneme Rehber Olarak Alınmak İstiyorum Böylece Kendimi kanıtlamış ve oyuncuları tanımış olurum.
Ts3 Varsa Kllanırım[DOUBLEPOST=1491915056,1491914982][/DOUBLEPOST]Ad »Efe Kerem
Oyun Adınız » TThePotatoGaming yada IFD_HateSpamBow
Yaşınız »13
Size Ulaşabiliceğimiz Bir Telefon Numarası - Gmail - Skype VB »[email protected](burası da dahil)
Online Süreniz »2.5 ile 7 saat arası
Minecraft Bilginiz : 10/8(Komut Ve Plugin Bilgim Yok)
Kendinizi Tanıtırmısınız »İsmim Efe yaşım 13 minecraftı aktif olarak oynuyorum ve bu işimi geliştirmek istiyorum
Daha Önce Hangi Sunucularda Görev Aldınız »oynadıklarımın hepsi kapandı ama 1 skyblock ve 2 faction rehberlik yaptım
Eklemek İstediğiniz Bişey = Deneme Rehber Olarak Alınmak İstiyorum Böylece Kendimi kanıtlamış ve oyuncuları tanımış olurum.
Ts3 Varsa Kllanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl