Twenor42
Namı Değer " Twenor "
- Elmaslar
- 591
- Minecraft
- Twenor42
Discord:
Twenor42 #7483
Merhaba arkadaşlar ben Couzens yani namıdeğer Twenor - Twenor42 :)
Minecraft piyasasında uzun süredir bulunmaktayım.2 Adet sunucu açtım ve sunucular beklediğim performansı sergiledi ancak bazı sebeplerden ötürü kapatmak zorunda kaldım.
Şimdi baktım ki Türkiye'de minecraft piyasasında iyi sunucular yok birde biz deniyelim tekrar birdaha deniyelim dedik :)
Ve yeni bir sunucu ile yakında girişlerimizi oyunculara açıcağız bu sebepten ötürü yeni ekip arkadaşlarına ihtiyacımız var.
Ekibte hangi yerler boş ?
Usta Rehber » 1 Adet
Rehber » 2 Adet
Deneme Rehber » 3 Adet
Beklenti ?
Öncelikle yetkili olmadan önce bildireyim ki size bir ücret veya başka bişey sunmuyoruz diyorsunuz ki ben bu işten ne kazancam.
1 - Görevinizi iyi yaptığınız halde daha iyi yerlere geleceksiniz.
2 - Sunucularım +100 +200 gördüğü için tanınıcaksınız başka yerlerde referans olarak iyi bir sunucuda çalışmış olacaksınız.
3 - Sunucuda benden size tam güven sağlanacaktır.
Ücret vesaire olmadığı için görevinizi tam yapmazsanız vesaire ben görmem ama görenler görür öbür tarafta görüşürüz en fazla sunucu kapanır o yüzden sonradan bırakacaksanız hiç gelmeyin.
Nasıl destek sağlarım
1 - Sunucu Üzerinden
2 - Discord Üzerinden
3 - TeamSpeak Üzerinden
4 Skype Üzerinden
5 - Facebooktan
6 - İstediğiniz Yerden
Not : Benim tek bir kuralım vardır yetkili iseniz sunucuya girdiğiniz an teamspeak 3 de'de aktif olacaksınız.
Bunların Hepsini Kabul Ediyorum
Ad »
Oyun Adınız »
Yaşınız »
Size Ulaşabiliceğimiz Bir Telefon Numarası - Gmail - Skype VB »
Online Süreniz »
Minecraft Bilginiz :
Kendinizi Tanıtırmısınız »
Daha Önce Hangi Sunucularda Görev Aldınız »
Eklemek İstediğiniz Bişey »
Beni bilen bilir bilmeyende örnek alır :)
Türkiye'ye elmas spawner sistemini ben kattım.
Türkiye'ye adalarda ücretsiz fly sistemini ben getirdim.
Ve daha çoğu sunucuya örnek olduğumuz sistemimiz ile birşeyler yapmaya çalıştık :)
İlk Sunucum : https://www.mc-tr.com/konu/castielc...block-sunucusu-castielcraft-nitrado-net.8908/
İkinci Sunucum : https://www.mc-tr.com/konu/nocrynet...-survival-4-sunucu-rekor-100-75-online.15264/