CasperSky
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- Aegon
Discord:
yapmadogan
Selam MC-TR forum üyeleri!
Türkiye piyasasında gerçekten kaliteli, uzun ömürlü ve özenle hazırlanmış sunucuların artık çok azaldığını düşünüyorum. Bu nedenle, emekçi oyuncular için Emek Survival ve Emek Skyblock sunucusu açmayı planlıyorum.
Amacım sadece bir sunucu kurmak değil, aynı zamanda emek odaklı oyunculuğun yeniden değer kazanmasını sağlamak. Yıllardır gördüğümüz, aynı sistemleri tekrar eden, birkaç ayda kapanan, kısa vadeli sunucuların ötesine geçmek istiyorum. Bu yüzden CasperNW’ı; farklı, kalıcı, adil ve oyuncu dostu bir proje olarak şekillendirmeyi hedefliyorum.
Planım
• Eğer topluluktan pozitif ve olumlu geri dönüşler gelirse bir ekip kuracağım.
• Ardından hızlıca altyapıyı oluşturmaya başlayacağım.
• Alışagelmiş pluginler ve sıradan sistemler yerine, Türkiye’de olmayan yenilikçi sistemleri getirmek istiyorum.
• Oyuncuların emeğine değer veren, adil bir ekonomi sistemi kurmayı hedefliyorum.
• Sunucuyu sadece bir oyun alanı değil, bir topluluk haline getirmek istiyorum.
• Maddi açıdan sorun yaşamayacağız; gerekli sermaye mevcut ve projemizin finansal desteği hazır.
Ekip Kurulumu
Bu sürecin en önemli adımı, doğru kişilerle bir araya gelmek.
• Plugin geliştiricileri / düzenleyiciler → Teknik altyapının sorunsuz işlemesi için.
• Moderatörler → Oyuncu deneyimini ve düzeni sağlamak için.
• Mimarlar & Builderlar → Hub, spawn ve özel haritaların tasarımı için.
• Grafikerler & içerik üreticiler → Logo, banner, tanıtım görselleri ve sunucu kimliği için.
Aynı zamanda, bizimle beraber çalışmak isteyen Hosting firmaları için de kapımız açık. Projemize destek olmak isteyen firmalarla iletişim kurarak uzun vadeli iş birliği yapmayı planlıyoruz.
Neden Farklı Olacağız?
Bugüne kadar birçok sunucu açıldı, ancak çoğu kısa sürede kapandı veya birbirinin kopyası oldu. Bizim farkımız:
• Eşsiz sistemler → Türkiye’de daha önce görülmemiş yenilikler
• Şeffaf ekonomi → Adil ticaret, emekle kazanılan değer ve sürdürülebilir denge
• Emek odaklı ilerleme → Parayla değil, emekle gelişim
• Topluluk odaklı kararlar → Oyuncuların önerileriyle şekillenen bir yol haritası
• Uzun vadeli vizyon → Önce Türkiye’de güçlü bir topluluk, ardından global açılım
Sizden Beklediğim
Bu noktada sizlerin düşünceleri çok önemli.
Eğer bu vizyon sizi heyecanlandırıyorsa, yorumlarınızla bana destek olabilirsiniz.
Olumlu geri dönüşler geldikçe ekibimizi kurup hızla çalışmalara başlayacağım.
Herkesin fikrine değer veriyorum; çünkü bu sunucu hepimizin ortak emeğiyle büyüyecek.
Türkiye piyasasında gerçekten kaliteli, uzun ömürlü ve özenle hazırlanmış sunucuların artık çok azaldığını düşünüyorum. Bu nedenle, emekçi oyuncular için Emek Survival ve Emek Skyblock sunucusu açmayı planlıyorum.
Amacım sadece bir sunucu kurmak değil, aynı zamanda emek odaklı oyunculuğun yeniden değer kazanmasını sağlamak. Yıllardır gördüğümüz, aynı sistemleri tekrar eden, birkaç ayda kapanan, kısa vadeli sunucuların ötesine geçmek istiyorum. Bu yüzden CasperNW’ı; farklı, kalıcı, adil ve oyuncu dostu bir proje olarak şekillendirmeyi hedefliyorum.
Planım
• Eğer topluluktan pozitif ve olumlu geri dönüşler gelirse bir ekip kuracağım.
• Ardından hızlıca altyapıyı oluşturmaya başlayacağım.
• Alışagelmiş pluginler ve sıradan sistemler yerine, Türkiye’de olmayan yenilikçi sistemleri getirmek istiyorum.
• Oyuncuların emeğine değer veren, adil bir ekonomi sistemi kurmayı hedefliyorum.
• Sunucuyu sadece bir oyun alanı değil, bir topluluk haline getirmek istiyorum.
• Maddi açıdan sorun yaşamayacağız; gerekli sermaye mevcut ve projemizin finansal desteği hazır.
Ekip Kurulumu
Bu sürecin en önemli adımı, doğru kişilerle bir araya gelmek.
• Plugin geliştiricileri / düzenleyiciler → Teknik altyapının sorunsuz işlemesi için.
• Moderatörler → Oyuncu deneyimini ve düzeni sağlamak için.
• Mimarlar & Builderlar → Hub, spawn ve özel haritaların tasarımı için.
• Grafikerler & içerik üreticiler → Logo, banner, tanıtım görselleri ve sunucu kimliği için.
Aynı zamanda, bizimle beraber çalışmak isteyen Hosting firmaları için de kapımız açık. Projemize destek olmak isteyen firmalarla iletişim kurarak uzun vadeli iş birliği yapmayı planlıyoruz.
Neden Farklı Olacağız?
Bugüne kadar birçok sunucu açıldı, ancak çoğu kısa sürede kapandı veya birbirinin kopyası oldu. Bizim farkımız:
• Eşsiz sistemler → Türkiye’de daha önce görülmemiş yenilikler
• Şeffaf ekonomi → Adil ticaret, emekle kazanılan değer ve sürdürülebilir denge
• Emek odaklı ilerleme → Parayla değil, emekle gelişim
• Topluluk odaklı kararlar → Oyuncuların önerileriyle şekillenen bir yol haritası
• Uzun vadeli vizyon → Önce Türkiye’de güçlü bir topluluk, ardından global açılım
Sizden Beklediğim
Bu noktada sizlerin düşünceleri çok önemli.
Eğer bu vizyon sizi heyecanlandırıyorsa, yorumlarınızla bana destek olabilirsiniz.
Olumlu geri dönüşler geldikçe ekibimizi kurup hızla çalışmalara başlayacağım.
Herkesin fikrine değer veriyorum; çünkü bu sunucu hepimizin ortak emeğiyle büyüyecek.
Bu sadece bir sunucu değil, birlikte inşa edeceğimiz bir yolculuk.
Pozitif yorumlarınızla bu projeye güç verin; Türkiye’de yeniden “emek sunucuların altın çağını” başlatalım!
Pozitif yorumlarınızla bu projeye güç verin; Türkiye’de yeniden “emek sunucuların altın çağını” başlatalım!
Son düzenleme: