ynusmsk
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- ynusmsk
Öncelikle merhabalar, sunucumuz rabisu tarafından alınacaktır şuanda test sunucusu olarak düşük bütçeli bir vds almış bulunmaktayız. Daha öncesinde defalarca server açma işine girip vazgeçtik. Bu sefer kararlıyız ve ekibimizde bizim kadar kararlı ve işini iyi yapan yetkililer aranıyor.
Öncelikle kendimi tanıtayım ismim Yunus 18 yaşındayım Captaincraft adı altında bir sunucu kurmayı istiyorum. Ve bu sunucunun mimarınında bir o kadar mükemmel ve harikalar yaratan bir mimar olmasını istiyorum.
Aynı şekilde Plugin - Skript gibi konularda fazlasıyla uzman panelde en ufak hata bırakmayacak herşeyi çok güzel ve düzenli bir şekilde halledebilecek bir yetkili arıyoruz.
Doldurmanız gereken forum şu şekildedir;
İsim :
Soyisim :
Discord (Varsa) :
Yaptıklarınıza örnekler (Builder için) :
Ve nekadar bilginiz var kısa bir şekilde anlatınız :
Arkadaşlar şunu unutmayın ki işini gerçekten iyi yapan ve iyi anlıyan kişiler arıyorum. Build konusunda Medieval vb. türlerde çok iyi olan kişiler arıyorum. İlgilenirseniz eğer konuyu cevaplamanız yeterli.
ÖNEMLİ;
Herhangi bir ücret verilmeyecektir.
Öncelikle kendimi tanıtayım ismim Yunus 18 yaşındayım Captaincraft adı altında bir sunucu kurmayı istiyorum. Ve bu sunucunun mimarınında bir o kadar mükemmel ve harikalar yaratan bir mimar olmasını istiyorum.
Aynı şekilde Plugin - Skript gibi konularda fazlasıyla uzman panelde en ufak hata bırakmayacak herşeyi çok güzel ve düzenli bir şekilde halledebilecek bir yetkili arıyoruz.
Doldurmanız gereken forum şu şekildedir;
İsim :
Soyisim :
Discord (Varsa) :
Yaptıklarınıza örnekler (Builder için) :
Ve nekadar bilginiz var kısa bir şekilde anlatınız :
Arkadaşlar şunu unutmayın ki işini gerçekten iyi yapan ve iyi anlıyan kişiler arıyorum. Build konusunda Medieval vb. türlerde çok iyi olan kişiler arıyorum. İlgilenirseniz eğer konuyu cevaplamanız yeterli.
ÖNEMLİ;
Herhangi bir ücret verilmeyecektir.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
ALIM KAPANMIŞTIR.
Son düzenleme: