Capreistan Hard Emek Skyblock

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Caprei

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
1.png

2.png
madenci.png
3.jpg
tüm lobi.png
parkur.png
lobi.png
kasalar.png
takas.png
market.png
Opera Anlık Görüntü_2019-09-03_214942_www.mc-tr.com.png

Bende eskiden çok skyblock oynardım OP sevmeyenler 2 günde 100 levele gelip sıkılanlar ve adasına tüm sistemleri 1 günde ekleyip sıkılanlar bu server tam size göre. Burada hemen gelişemezsiniz. Adanıza tüm sistemleri yapamazsınız. Akıcılığı bozmadan hard ve emek bir Skyblock Sunucusu yaptım. Sunucumuzun tasarım olarak sadeliği ön planda lobiyi birazcıkta fpsnizi düşünerek yaptık. (Evet doğru gördünüz parkur lobinin etrafındaki balonların etrafında gidiyor :))

Lobiyi size shader ile göstermeyi çok isterdim :( Aslında Resimlerde görüldüğü kadar kötü değil. Daha anlatmadığım bir sürü değişiklik var ve gün geçtikçe getirmeye devam edeceğim. 0'dan bilgimle bu işe 3 gün önce başladım. (Map kendi yapımımız builder bir arkadaşım saolsun yardım etti.)

Tasarımlarım kötüyse kusura bakmayın bu kadar yapabiliyorum :))

Ekli dosyalar

• 3.jpg
    3.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 311
Konu tasarımı kötü olmuş sistemler klasik başarılar.

Açık konuşmak gerekirse konunuzun başarılı bir konu tasarımı yok. Bunun yanı sıra sunucu haritalarını hiç beğenmedim...

Konu tasarımı, sunucu haritaları ve bir kaç sistem eklendikten sonra sunucu güzel olabilir onun dışında başarılar!

ben diğer kişilerin aksini konu taşarımını sevdim hoş ve sade olmuş başarılar dilerim

Konu Tasarımı hoşuma gitmedi.Sistemler gayet güzel maplerde, Başarılar Diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl