CAPETURK | Efsane Geri Döndü | Hediye VIP ve Elmas SP | 1.8x | Akçe Sistemi | Kaktüs Sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhammed Efe

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
277
Minecraft
MackleanTR

Discord:

MackleanTR#9999

1.resim.png

3.resim.png
,

Server Lokasyon : TÜRKİYE
Server Ram : 5 GB
Server Kapasite : 200 KİŞİ
Server IP : Play.CapeTurk.Com
Server Türü : OPSKYBLOCK

2.RESİM.png

Sunucumuz 2016 yılından beri hizmet vererek sizlere en güzel OpSkyblock keyfi yaşatmak için çalıştık. ufak bir ara vererek tekrardan sizlerleyiz. kendimize ait sistemler ekleyerek size en güzel opskyblock keyfi yaşatmak istedik. Sunucumuzdaki yetkililerimiz son derece ilgili olarak sizlere sunucu hakkında en güzel bilgiyi vermeye çalışıyor.

4.RESİM.png

KURUCU : MrWaza_TR

KURUCU : MuratTSN
ADMİN : ARANIYOR
BUİLDER : ARANIYOR
MOD : ARANIYOR
REHBER : 3 KİŞİ

5.RESİM.png

Kaktüs Sistemi : Kaktüs sistemi /kaktüs yazarak kaktüsün çıkma hızını arttırabiliyorsunuz. sunucumuzda para kasma yollarından birisidir.
Akçe Sistemi : Kırıktaş kasarak /akçe yazıp kaç akçe olduğuna bakıyorsunuz./akçemarket yazıp akçelerle değerli eşyalar alabilirsiniz.
Adakit Sistemi: /adakit yazarak elmas block demir sp vs. alabilirsiniz.
Elmas Sp Sistemi : /elmassp yazarak 2 adet elmassp alabilirsiniz

1.resim.png

2018-06-30_22.13.24.png

2018-07-02_12.53.48.png

2018-07-02_12.54.17.png

2018-07-02_12.54.22.png

Merak etme yüce ork, kuşkun olmasın ki konu tasarımı değişirse her şey kral Hendri'nin tapınağındaki sunucu gibi normale dönecek.

Sunucu çok sık kapatıp açılıyor ve tablo tamamen CraftRise sunucusundan alıntı.

Son düzenleme:
Bana göre piyasada çok fazla op var ve hala op açılmaya devam ediliyor anlamış değilim.

Geri dönmenize sevindim ben yiğit sunucuda 3-4 gün moderatörlük yapmıştım kapanmıştı :D​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl