Çapa sorunu

arda123dadqwd

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
ardaister

Discord:

Ardac

sunucumda çapa çalışmıyor konsolda çapa hakkında bu görünüyor
[16:38:55] [Server thread/ERROR]: Invalid condition for `tools.hoe.tillables.minecraft:dirt_path.condition`: air_above
[16:38:55] [Server thread/ERROR]: Invalid condition for `tools.hoe.tillables.minecraft:coarse_dirt.condition`: air_above
[16:38:55] [Server thread/ERROR]: Invalid condition for `tools.hoe.tillables.minecraft:grass_block.condition`: air_above
[16:38:55] [Server thread/ERROR]: Invalid condition for `tools.hoe.tillables.minecraft:dirt.condition`: air_above
bi tane gördüm bu sitede fakat sistem dili falan denmiş bilgisayarın dilimi sunucu dili vs falan var mı

ilk defa gördüm böyle bir hatayı

sunucumda çapa çalışmıyor konsolda çapa hakkında bu görünüyor
[16:38:55] [Server thread/ERROR]: Invalid condition for `tools.hoe.tillables.minecraft:dirt_path.condition`: air_above
[16:38:55] [Server thread/ERROR]: Invalid condition for `tools.hoe.tillables.minecraft:coarse_dirt.condition`: air_above
[16:38:55] [Server thread/ERROR]: Invalid condition for `tools.hoe.tillables.minecraft:grass_block.condition`: air_above
[16:38:55] [Server thread/ERROR]: Invalid condition for `tools.hoe.tillables.minecraft:dirt.condition`: air_above
bi tane gördüm bu sitede fakat sistem dili falan denmiş bilgisayarın dilimi sunucu dili vs falan var mı
Merhabalar, vds ya da fiziksel sunucunuzun dilini İngilizce yapıp denermisiniz?

nasıl yapacağımı bilmiyorum internetde araştırdım pro falan istiyor dil değiştirmek

nasıl yapacağımı bilmiyorum internetde araştırdım pro falan istiyor dil değiştirmek
Merhabalar, hangi windows sürümünü kullanıyorsunuz? Öyle daha iyi anlatabiliriz. Windows Server 2012 R2 mi? Ya da linux mu kullanıyorsunuz?

Windows 10 Home Single Language kullanıyormuş

Windows 10 Home Single Language kullanıyormuş
Hocam şimdi Windows tuşuna tıklayıp oradan ayarları açıp oradan zaman ve Dil'e tıklayıp oradan Dil'e tıklayıp gelen menüdende Windows Görüntüleme Dili bölmünden Ya da kısayolu da mevcut.
1676628017258.png
Bu bölüme Dil yazıp Dil'i açıp oradan Windows görüntüleme dili bölmünden düzenliyebilirsiniz. İyi forumlar dileriz.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl