Çözüldü can't compare ... with an integer

maturker5050

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
bir skript yazıyorum bu skriptteki bir variable'yi 1 olarak ayarlıyorum. sonradan bunu bir if denklemi ile kullanmak istediğimde bana başlıktaki hatayı veriyor. şu anda skript kodunun tamamını atmak istemediğim için sadece hatalı bölümün ismini atacağım.
Kod:
set {vakitnakittir.aktif.%event-player%} to 1
    ...
    ...
    if %{vakitnakittir.aktif.%event-player%}% is equal to 1
tam burada gösterdiğim gibi set ile değeri ayarlıyorum ancak hata veriyor. aralara ... koymamın sebebi oralarda başka kodlar da olması, dediğim gibi tamamını atamam.

if %{vakitnakittir.aktif.%event-player%}% is 1:

if %{vakitnakittir.aktif.%event-player%}% is 1:
gerçekten sondaki " : " yi koymam gerekiyor mu? çünkü eğer onu koyarsam içinden çıkılmaz derecede fazla boşluk eklemem gerekecek

gerçekten sondaki " : " yi koymam gerekiyor mu? çünkü eğer onu koyarsam içinden çıkılmaz derecede fazla boşluk eklemem gerekecek
evet, o boşluklar için kod alanını seçip tab'a basarsan olacaktır. (kullandığın ideye göre değişir)

evet, o boşluklar için kod alanını seçip tab'a basarsan olacaktır. (kullandığın ideye göre değişir)
hala aynı hata devam ediyor, isterseniz tam olarak skripti atayım siz inceleyin.

bir skript yazıyorum bu skriptteki bir variable'yi 1 olarak ayarlıyorum. sonradan bunu bir if denklemi ile kullanmak istediğimde bana başlıktaki hatayı veriyor. şu anda skript kodunun tamamını atmak istemediğim için sadece hatalı bölümün ismini atacağım.
Kod:
set {vakitnakittir.aktif.%event-player%} to 1
...
...
if %{vakitnakittir.aktif.%event-player%}% is equal to 1
tam burada gösterdiğim gibi set ile değeri ayarlıyorum ancak hata veriyor. aralara ... koymamın sebebi oralarda başka kodlar da olması, dediğim gibi tamamını atamam.
"if %{vakitnakittir.aktif.%event-player%}% is equal to 1"

İfadesindeki % sembollerini kaldırın ve if ile başlayan tüm satırların sonuna : ekleyin.

% sembolü genelde bir variableyi text olarak verirken veriler karışmasın diye kullanılır. Eğer if içinde variable kullanacaksanız çok nadir durumlar dışında % kullanmanıza gerek yok, eğer kullanmanız gerekiyorsa da bunu " " arasında yazmanız gerekir.

: ise ifli cümlenin kod aralığını belirlemek için gerekir örneğin

if {variable} = true:
Kod aralığı
Kod aralığı
....

Burada dikkat etmeniz gereken kod aralığı satırlarında if'in tab (tab = 4 boşluk) sayısından 1 fazla tab atmanız gerekir.

DİPNOT: %event-player% KISMINDAKİ % İŞARETLERİNİ KALDIRMAYIN. ZİRA O VARİABLE İÇİNDE FARKLI BİR VARİABLE TEMSİL ETMEKTEDİR.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl