Bulundu Canlıya Sağ Tıklayınca Onu Yumurtaya Çevirsin ve o Yumurta Envantere Gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IEvilMoon_

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
10
Merhabalar Mesela Bir Köylüye Tıklayınca Sağ Tıklayınca Onu Yumurtaya Çevirsin ve Sağ Tıklayanın Envanterine Gelsin
Sunucuma Bu Tarz bir Özellik Eklemek istiyorum Plugini fln Varsa Söyler misiniz

Merhabalar Mesela Bir Köylüye Tıklayınca Sağ Tıklayınca Onu Yumurtaya Çevirsin ve Sağ Tıklayanın Envanterine Gelsin
Sunucuma Bu Tarz bir Özellik Eklemek istiyorum Plugini fln Varsa Söyler misiniz
Skript Kullanarak Basitçe Halledebilirsiniz Diye Düşünüyorum Bunu

Yazabilirmisin Peki?

on player rightclick on cow: cancel event # İneğe sağ tıklandığında normal işlemi iptal eder spawn a cow at location of the clicked entity # Sağ tıklanan varlığın bulunduğu konumda bir inek doğurur remove the clicked entity # Sağ tıklanan varlığı yok eder

cow yerine istediğiniz bir hayvan ismini yazıcaksınız tek skript dosyasındada yapabilirsiniz bunu

JavaScript:
on rightclick on entity:
    if entity is a mob:
        delete entity
        console command "give %player% %entity%_spawn_egg 1"

Skript'de bir variable ile item type verdiğimizde item is neither item vb. hatası verdiği için
komutla verme gereği duydum.

Eğer işinize yaradıysa
Elmas verirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
on player rightclick on cow: cancel event # İneğe sağ tıklandığında normal işlemi iptal eder spawn a cow at location of the clicked entity # Sağ tıklanan varlığın bulunduğu konumda bir inek doğurur remove the clicked entity # Sağ tıklanan varlığı yok eder
Hocam nasıl bir skript bilginiz var bilmiyorum ama
Kod:
on player rightclick on cow:
diye bir event yok.
Ve bu kod sadece ineklerde işe yarıyor.

Hocam nasıl bir skript bilginiz var bilmiyorum ama
Kod:
on player rightclick on cow:
diye bir event yok.
Ve bu kod sadece ineklerde işe yarıyor.
entity dediğiniz zaman her türlü yaratık vesaire onuda kaldırır cow yerine istediği varlıkları yazarak yumurtasını almak istediği varlıkları yazar

JavaScript:
on rightclick on entity:
    if entity is a mob:
        kill entity
        player command "give %player% %entity%_spawn_egg 1"

Skript'de bir variable ile item type verdiğimizde item is neither item vb. hatası verdiği için
komutla verme gereği duydum.

Eğer işinize yaradıysa
Elmas verirseniz sevinirim.
player command yazmışsın ayrıca console olucak o oyuncunun öyle bir yetkisi olmaz

entity dediğiniz zaman her türlü yaratık vesaire onuda kaldırır cow yerine istediği varlıkları yazarak yumurtasını almak istediği varlıkları yazar
hayır is entity is mob yaptım yaratığın mob olup olmadığını kontrol ediyor
player command yazmışsın ayrıca console olucak o oyuncunun öyle bir yetkisi olmaz
test etmek için player yapmıştım düzelttim teşekkür ederim bildirdiğin için

hayır is entity is mob yaptım yaratığın mob olup olmadığını kontrol ediyor

test etmek için player yapmıştım düzelttim teşekkür ederim bildirdiğin için
görmemişim player kısmını console yazıp remove entity yazmalısın yalnız yoksa yemek dupe yaparlar

remove entity diye birşey moblarda yok çalışıyor zaten şu anda
entity i kaldırır bende çalışıyor o kill yaparsan etleride gelir yumurtada geleceği için etleri dupe yaparlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl