DeapyPeapy
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 6
- Minecraft
- Kydroexe
command canhak:
trigger:
send "Kalan Hakkın: %{canhak::%player%}%"
on damage:
{canhak::%victim%} isn't set:
set {canhak::%victim%} to 3
if damage > victim's health:
cancel event
if {canhak::%victim%} > 0:
remove 1 from {canhak::%victim%}
heal victim
send "&6Canlandın hakkın %{canhak::%victim%}%" to victim
else:
uncancel event
EmreSHN#4551
Kod:command canhak: trigger: send "Kalan Hakkın: %{canhak::%player%}%" on damage: {canhak::%victim%} isn't set: set {canhak::%victim%} to 3 if damage > victim's health: cancel event if {canhak::%victim%} >= 0: remove 1 from {canhak::%victim%} heal victim send "&6Canlandın hakkın %{canhak::%victim%}%" to victim else: uncancel event
EmreSHN#4551
hayır bir sorun oldugu için yöntemi değiştirdim başdan hasar almıyor fakat eğer canhakkı 0ın altınsa bunu iptal ediyor yani hasar alıyor
birisine canhakkı verebilmem içinde komut ekler misinizKod:command canhak: trigger: send "Kalan Hakkın: %{canhak::%player%}%" on damage: {canhak::%victim%} isn't set: set {canhak::%victim%} to 3 if damage > victim's health: cancel event if {canhak::%victim%} > 0: remove 1 from {canhak::%victim%} heal victim send "&6Canlandın hakkın %{canhak::%victim%}%" to victim else: uncancel event
Teşekkür ederim konu kilitKod:command canhakver <player> <number>: permission: op.op trigger: add arg-2 to {canhak::%arg-1%}
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!