Tasarım Canım sıkıldığı için öylesine örnek bir banner yaptım. Fikirlerinizi merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

justt_

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
10
Minecraft
Justt_

Discord:

.justt_

Aslında bu konuda kendimi daha da geliştirmeyi düşünüyorum. Yaklaşık 20 dakika falan sürdü bunu yapmak. Ben sorunumun yazı ve renk seçiminde olduğunu düşünüyorum. Nedense yaparken hangi fontu ve rengi kullanırsam kullanayım hiç bir şekilde hoşuma gitmiyor. Sizin fikirlerinizi göz önünde bulundurarak bu konuda kendimi geliştireceğim. Teşekkür ederim.

Dosya çok büyük olduğu için Streamable üzerinden yükledim:

Son düzenleme:
Can sıkıntısı için yapılan bir bannera göre güzel fakat fps değerleri düşük olduğundan akıcı değil ayrıca kullandığınız fontlar ve iconlar biraz daha kaliteli olsa çok daha güzel olur.

Can sıkıntısı için yapılan bir bannera göre güzel fakat fps değerleri düşük olduğundan akıcı değil ayrıca kullandığınız fontlar ve iconlar biraz daha kaliteli olsa çok daha güzel olur.
Haklısınız fps değerini 30 olarak ayarlamışım, benim hatam :D. Font konusunda da dediğim gibi yanılmıyorum sanırım seçimlerimi daha iyi yapmam gerek. Doğrusu ikonları hazır aldım fakat yine seçimlerim yanlış başka ikonlar tercih edebilirdim. Görüşünüzü belirttiğiniz için çok teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl