Çözüldü Canavarlardan İtem Düşürme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lolib

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
31
Minecraft
BiloliB

Discord:

BiloliB

Arkadaşlar canavarlardan özel item düşürmek istiyorum bunun için plugin veya skript lazım

beyler hub serverim açıldı gelin IP muratTurk2.aternos.me girin açıktır s w go go go!!!![DOUBLEPOST=1522958051,1522958018][/DOUBLEPOST]beyler hub serverim açıldı gelin IP muratTurk2.aternos.me girin açıktır s w go go go!!!!
Milletin konusunda reklam yapma konu aç.
Reklma yapıyosanda bari düzgün yap.

Hocam bunla ilğili bi pl vardı sanırım bi bakım olmadı sk da vardı onada bakarım.
Arkadaşlar canavarlardan özel item düşürmek istiyorum bunun için plugin veya skript lazım
[DOUBLEPOST=1522959055][/DOUBLEPOST]
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

şu plugin var mesela .Yapımı video anlatımlı baka bka yap.[DOUBLEPOST=1522959113][/DOUBLEPOST]
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

videolu anlatımıda var.

Milletin konusunda reklam yapma konu aç.
Reklma yapıyosanda bari düzgün yap.

Hocam bunla ilğili bi pl vardı sanırım bi bakım olmadı sk da vardı onada bakarım.
[DOUBLEPOST=1522959055][/DOUBLEPOST]

şu plugin var mesela .Yapımı video anlatımlı baka bka yap.[DOUBLEPOST=1522959113][/DOUBLEPOST]

videolu anlatımıda var.
Eyvallah Çok sağol

Sıkıntı hallolduysa çözüldü olarak ısaretlermisin baslıgı .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl