Paylaşım ✪ CAN147 ✪ | Sahte Lobi Plugin Paketi | Crash Korumalarıyla Birlikte | Sade ve Şık Tasarım | Animasyonlu Title |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CAN147

Ahanda Zümrüt!
Elmaslar
665
Discord İzni

Discord:

CAN147#1757

iu

Merhaba forum üyeleri nasılsınız bayadır paket yapmiyorum baştan başlamak için sahtelobi paketi geliştirip sizinle paylaşıyorum
harita bana ait değildir kullanan kullanabilir.
Crash engelleyiciler bulunmaktadır sunucunuz crash korumalıdır.
Çoğu açık kapatıldı herhangi bir bug veya sorun da bana bildirebilirsiniz.
Bazı şeyler animasyonludur scoreboard ekleyecektim ama pek gerek duymadım yine de ekliyebilirim

Doğruyu söylemek gerekirse bu paket den daha iyi şeyler yapardım ancak pek zamanım olmadığı için
ortaya böyle bir şey çıktı.

Toplam 13 Eklenti ve 1 Adet Skript Bulunmaktadır

giphy.gif

giphy.gif

Dosya Link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs Total Link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Abime bak bee döktürmüş yine :D​

Gerçekten güzel, bunun gibi bir plugin paketine bütün sunucuların ihtiyacı var gibi gözüküyor.

Çok Güzel Bir Paket Tebrikler

Çok basit bir eklenti paketi sunulmuş. Uğraşmak yerine 3 ila 5 dakika arası sadece dosya kurulup eklentiler yerleştirilmiş.

Çok basit bir eklenti paketi sunulmuş. Uğraşmak yerine 3 ila 5 dakika arası sadece dosya kurulup eklentiler yerleştirilmiş.
Konuyu okumadınız sanırım gelişi güzel yorum yapmışsınız zaten konuda belirtiğim gibi fazla uğraşmadım 5 dakika içersinde yapılan bir paket değil bu indirseydiniz veya indirmişseniz lütfen eklentilerin config dosyalarına göz atmanızı tavsiye ederim.

güzel bir paket survival plugin paketi de yaparsan seviniriz...

muro bunu beğendi

Özenle çalışılmış gayet başarılı

Abi Bu Paketi Alırsam Bir Sıkıntı Çıkarmı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Siz Bu Paketi Yaptınızmı Alıntımı ?

Abi Bu Paketi Alırsam Bir Sıkıntı Çıkarmı

Siz Bu Paketi Yaptınızmı Alıntımı ?
Çıkmaz paket bana ait deniyebilirsin

Paket güncellenmiştir.

Son düzenleme:
Giriş lobisi için TitleManager gibi eklentiler gereksiz, öte yandan aktarımı Skript ile yapmak yerine herhangi bir FakeLobby eklentisiyle yapmak performans açısından daha iyi gibi, böylece iki eklentinin yaptığı işi tek bir eklentiyle yapmak mümkün olur.

Hey beyfendi, her konunuzda sınırları zorlamak zorundamısınız ? Efsanee!​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl