Tasarım CAN147 | ELİT #7

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anathory

M & A | Tasarımdan animasyona her türden hizmet!
Elmaslar
1.291

Discord:

Anathory#8248

CAN147 adlı eklenti paketi ve eklenti satıcısına yaptığım ELİT pakete ait bir tasarım. Adobe Photoshop CC 2018 kullanılarak yapılmıştır. Satış Discord üzerinden gerçekleşmiştir. Bu gibi tasarımlar için Anathory#8248 ile iletişime geçebilirsiniz.

2b998385200161.5d77cdc254af9.jpg

B-E-H-A-N-C-E-!

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Güzel Başarılar.

Güzel olmuş fakat bunu yapmak o kadar zor değil. Orta derecede birisi bunun aynısını yapar.
Güzel durmuş fakat çok büyük olmuş bazı şeyler.

Başarılar diliyorum.​

Çok güzel olmuş gerçekten.

Güzel olmuş fakat bunu yapmak o kadar zor değil. Orta derecede birisi bunun aynısını yapar.
Güzel durmuş fakat çok büyük olmuş bazı şeyler.

Başarılar diliyorum.​
Teknik anlamda zaten her tasarımcı birbirini kopyalayabilir. Önemli olan şey farklı fikirleri diğer tasarımlardan farklı bir şekilde bir araya getirmek. Evet "orta dereceli" tasarımcılar bunu yapabilir fakat ben yapmadan önce kim yapabilirdi?

Şunu söylemek gerek: Bu işi cidden başarıyorsunuz. Başarılarınızın devamını dilerim!

Güzel olmuş bro başarılar dilerim.

CAN147 adlı eklenti paketi ve eklenti satıcısına yaptığım ELİT pakete ait bir tasarım. Adobe Photoshop CC 2018 kullanılarak yapılmıştır. Satış Discord üzerinden gerçekleşmiştir. Bu gibi tasarımlar için Anathory#8248 ile iletişime geçebilirsiniz.

2b998385200161.5d77cdc254af9.jpg

B-E-H-A-N-C-E-!

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Göz yoran berbat bir renk, daha iyisi olabilirdi. Onun dışında yazı fontları güzel, başarılar.

Çok güzel bir tasarım olmuş. Şahsen renkleri ve uyumu çok beğendim. Başarılarınızın devamını dilerim.

Başarılı bir çalışma Can daha önceki tasarımlarda da bu renkleri kullanmış yeşil e takıntısı var sanırım seviyor yeşili

Daha yeni gördüm la @Anathory ellerine sağlık satış işine ara verdim kullanmiyorum ileride kullanıcağım ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl