İnceleme Call of Duty: Modern Warfare'in Boyutunu Küçültecek Bir Güncelleme Geliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ThanatosUltio

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
97

Call of Duty: Modern Warfare'in Boyutunu Küçültecek Bir Güncelleme Geliyor!

Call of Duty: Modern Warfare, yeni bir güncelleme kodu 1.28 ile geliyor. Bu güncelleme özellikle PC kullanıcılarını tatmin edecek. Bunun nedeni, bu güncelleme ile oyunların ve modların silinebilmesidir. Bu sayede oyuncular "Call of Duty: Modern Warfare" kapsamındaki alanı küçültebilecekler. Activision'ın en son piyasa sunduğu "Call of Duty" oyunu "Modern Warfare", video oyun endüstrisinin tanınmış şirketlerinden biridir ve yakında yeni güncellemeler alacaktır. PC'de oyun oynayan oyuncular için bu "1.28" güncellemesi en sevdikleri güncelleme olacak. Bunun nedeni, oyuncuların 1.28 güncellemesiyle "Call of Duty: Modern Warfare" boyutunu küçültebilmeleridir.

Call of Duty: Modern Warfare'ın en büyük sorunu şüphesiz depolama alanıdır. Çıktığında oyun boyutu 175 GB olarak açıklanmıştı. Bu işlem sırasında sağlanan güncellemeler Call of Duty: Modern Warfare'i 250 GB SSD'ler için kullanılamaz hale getiriyor. 1.28 kod güncellemesi bu durumu ortadan kaldıracaktır. Yeni güncelleme ile oyuncular sadece oynamak istedikleri modülleri saklayacak ve diğer modülleri bilgisayardan silecek. Güncellemeyle ilgili duyuru, Call of Duty: Modern Warfare Ürün Direktörü Paul Haile'den geliyor. Ancak, bu güncellemenin (PC oyuncularının favorisi) ayrıntıları bilinmiyor. Bu nedenle, bu güncellemenin modları kaldırmaya mı odaklandığı yoksa oyuna çeşitli yenilikler mi getireceği belli değil.

social-share-image.jpg

Haile'nin açıklamasına göre, PC sahipleri bu güncellemeyi uzun süre beklemeyecek. Haile, güncellemenin birkaç gün içinde Call of Duty: Modern Warfare sahiplerine teslim edileceğini söyledi. Bekleyelim ve görelim, 1.28 kodunu kullanan bu güncellemenin oyunun boyutunu nasıl küçülteceği herkes tarafından merak edilmekte.

Evet sayın forum sakinleri, bugünkü konum buraya kadardı. Bir dahaki konumda görüşmek üzere, hoşça kalın!

Call Of Duty: Modern Warfare serisini çok seven birisi olarak güncellemenin gelmesine sevindim. Ki diğer insanların da sevindiğini düşünebiliyorum şimdiden. Konu için ayrı teşekkürler bilgilendik. Çok başarılı bir yazarsın.

Call Of Duty: Modern Warfare serisini çok seven birisi olarak güncellemenin gelmesine sevindim. Ki diğer insanların da sevindiğini düşünebiliyorum şimdiden. Konu için ayrı teşekkürler bilgilendik. Çok başarılı bir yazarsın.
Teşekkür ederim :))

Hayatım boyunca ilk defa böylesine boyut küçülten bir güncelleme gördüm ki çok hoşuma gitti. Konuyu da beğendim, kaleminize sağlık :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl