Bulundu Çalışabileceğim sunucular arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zysio

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
7
Minecraft
benozgr

Discord:

benozgr

Selamlar, ben Özgür. 19 yaşındayım, üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. 12-13 senedir Minecraft oynuyorum. Uzun süre boyunca çeşitli sunucularda çalıştım fakat bir süredir sunucularda çalışma fırsatım olmadı, ama şu sıralar ek gelir kazanmak amacıyla tekrar başlamayı düşünüyorum. Sunucularda pluginer/skripter olarak görev alıyorum. Diksiyonum düzgün, mikrofonumda bir sorun yok ve ileri seviye ingilizce biliyorum. Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Discord: benozgr

Son düzenleme:
Discord ekledim bana dönüş yaparsan sevinirim.

Ben yazamıyorum discord dan bana yazarsan sevinirim

Son düzenleme:
Ekler misin? Scropy#8588

Konun net olması ilgimi çekti belki ekibimiz ilgini çekebilir.
Discord: Shafuq

Merhabalar discordum benjamin17

Bir survival sunucu projemiz var yakında beta olarak açacağımız. detayları isterseniz dm üstünden konuşabiliriz.

Belirli bir bütçeniz var mı proje başı? Size ihtiyacım olabilir, tahmini bir rakam söylerseniz ona göre sizi ekleyeceğim.

Belirli bir bütçeniz var mı proje başı? Size ihtiyacım olabilir, tahmini bir rakam söylerseniz ona göre sizi ekleyeceğim.
Merhaba, belirli bir ücretim yok harcadığım zamana ve yaptığım işin zorluğuna göre ortak paydada buluşabiliriz her zaman

Merhaba, Minedox adında bir satış takımım var ve ekibimizi genişletmek adını yeni ekip arkadaşları arıyoruz. Eğer sende düşünüyorsan discord üzerinden benime iletişime geçebilirsin. Ayrıca yazdığında buradan haber verirsen sevinirim çok fazla dm var.

Discord: nkys.dev
Merhaba, istek yolladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl