Tasarım ÇakmaLobi Afiş Tasarımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Exalina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 459
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Exalina

Baba olduğum doğrudur
Elmaslar
39
Minecraft
Exalina

Discord:

_exalina

Merhabalar, tasarım işine yeni başladım bu çalışma ÇakmaLobi Afiş Tasarımı olarak geçiyor sanırım :D
bu işte tecrübeli kişiler hatalarımı veya değiştirebileceğim şeyleri söylerse sevinirim :)

çakmalobi afişi.png

Buda Diğeri Gibi Çok Güzel Eline Koluna Sağlık İyi Olsun Kötü Olsun Yinede Emek Sarfediosun Ama Dediğim Gibi Arka Planları Biraz Daha Canlı Tutabilirsin Biraz Karanlık Duruyor Gibi Onun DIşında Başlangıç İçin Gayet Güzel <3

Buda Diğeri Gibi Çok Güzel Eline Koluna Sağlık İyi Olsun Kötü Olsun Yinede Emek Sarfediosun Ama Dediğim Gibi Arka Planları Biraz Daha Canlı Tutabilirsin Biraz Karanlık Duruyor Gibi Onun DIşında Başlangıç İçin Gayet Güzel <3
teşekkürler, bu sefer daha canlı tutmaya çalıştım aslında ama sanırım olmamış önerilerin varsa nasıl biraz daha ön planda tutabilirim arka planı?

Benim Açımdan Arkadaki Siyah Ekranın Parlaklığını Birazcık Düşürebilirsiniz Onun Arkasındaki Minecraft Teması Olan Kısmıda Böyle Bi Yer Var Ortada Kamp Ateşi Yanıyor Bir Yandan Kar Yağıyor Yan Tarafta Yeni Yıl Süslemeleri Gibi Ağaç Olur Küçük Kulube Olur Bu Tarz Yukarıdanda Ay Işığının Vuracağı Bir Senaryo Canlandırdım Işığın Yansımasını Güzelce Göze Çarpacağı Shader İlede Çekerseniz Daha Tatlı Olabilir Benim Açımdan Böyle Diğer İnsanlarında Bakış Açısına Saygım Var Herkes Farklı Yorumlar Yapabilir Benim Aklımdan Böyle Geçti

Benim Açımdan Arkadaki Siyah Ekranın Parlaklığını Birazcık Düşürebilirsiniz Onun Arkasındaki Minecraft Teması Olan Kısmıda Böyle Bi Yer Var Ortada Kamp Ateşi Yanıyor Bir Yandan Kar Yağıyor Yan Tarafta Yeni Yıl Süslemeleri Gibi Ağaç Olur Küçük Kulube Olur Bu Tarz Yukarıdanda Ay Işığının Vuracağı Bir Senaryo Canlandırdım Işığın Yansımasını Güzelce Göze Çarpacağı Shader İlede Çekerseniz Daha Tatlı Olabilir Benim Açımdan Böyle Diğer İnsanlarında Bakış Açısına Saygım Var Herkes Farklı Yorumlar Yapabilir Benim Aklımdan Böyle Geçti
Bir dahaki tasarımlarımda deneyeceğim :) teşekkürler

Rica Ederim Aklımdan Böyle Bir Şey Geçti Umarım Güzel Bir Şey Ortaya Çıkar <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl