ilovemaju
_exalina
teşekkürler, bu sefer daha canlı tutmaya çalıştım aslında ama sanırım olmamış önerilerin varsa nasıl biraz daha ön planda tutabilirim arka planı?Buda Diğeri Gibi Çok Güzel Eline Koluna Sağlık İyi Olsun Kötü Olsun Yinede Emek Sarfediosun Ama Dediğim Gibi Arka Planları Biraz Daha Canlı Tutabilirsin Biraz Karanlık Duruyor Gibi Onun DIşında Başlangıç İçin Gayet Güzel <3
ilovemaju
_exalina
Bir dahaki tasarımlarımda deneyeceğim :) teşekkürlerBenim Açımdan Arkadaki Siyah Ekranın Parlaklığını Birazcık Düşürebilirsiniz Onun Arkasındaki Minecraft Teması Olan Kısmıda Böyle Bi Yer Var Ortada Kamp Ateşi Yanıyor Bir Yandan Kar Yağıyor Yan Tarafta Yeni Yıl Süslemeleri Gibi Ağaç Olur Küçük Kulube Olur Bu Tarz Yukarıdanda Ay Işığının Vuracağı Bir Senaryo Canlandırdım Işığın Yansımasını Güzelce Göze Çarpacağı Shader İlede Çekerseniz Daha Tatlı Olabilir Benim Açımdan Böyle Diğer İnsanlarında Bakış Açısına Saygım Var Herkes Farklı Yorumlar Yapabilir Benim Aklımdan Böyle Geçti
ilovemaju
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!