Gerçekten bunu bilerek mi yazdın ben burada engelliyemediğim için yardım istiyorum sen bana engelliyebilirsin diyorusun dikkatli okursan anlayabilirdin. (Sert olduysam üzgünüm.)[DOUBLEPOST=1502287182,1502287142][/DOUBLEPOST]Çakma Lobide /Lobi Komutunu Engelliyebilirsin :)
Peki ozaman lobiyemi kurmam gerek slash server pluginini sunuculardan girmeleri için.Bungeecord condiginden default yaziyordu sanirim onun altinda perm vardir o permi sil[DOUBLEPOST=1502287129,1502287122][/DOUBLEPOST]Bungeecord condiginden default yaziyordu sanirim onun altinda perm vardir o permi sil
Gerçekten bunu bilerek mi yazdın ben burada engelliyemediğim için yardım istiyorum sen bana engelliyebilirsin diyorusun dikkatli okursan anlayabilirdin. (Sert olduysam üzgünüm.)[DOUBLEPOST=1502287182,1502287142][/DOUBLEPOST]
Peki ozaman lobiyemi kurmam gerek slash server pluginini sunuculardan girmeleri için.
Arweneos#3667
Senin Dediğini Yaparsa Oyuncular Lobi Komutu Kullanamazlar Örnek SkyBlock Sunucusuna Girdiğinde Lobi Yazarak Geri Dönemicek Neden Diye Sorarsan Bungeecord / Slashserver plugini perm vermedigi içinÜzgünüm Ama Benim anladığım şey oyuncuların geçmesini nasıl kapatabilirim di [DOUBLEPOST=1502287547][/DOUBLEPOST]Slashserver Plugininin permleri - slashserver.[servername] diye biliyorum lobi permini vermeyip denermisiniz yada denedinizmi ?
on command "/lobi":
cancel event
send "&cBu Komut'un Cakma Lobide Kullanilmasi Yasaktir." to player
Hocam lütfen doğru okurmusunuz bu komutlar engellemediği için sizden öneri istiyorum orada belirttim.lobi komutunu cakma lobide engellemek istiyorsun skript pluginini at sunucuya bunu yaz
Kod:on command "/lobi": cancel event send "&cBu Komut'un Cakma Lobide Kullanilmasi Yasaktir." to player
Arweneos#3667
ekledim kabul ederseniz yardımcı ola bilirim kolay gelsin iyi forumlarTam anlayamadım skype ekleyip anlatırmısınız. Skype : ereensoz
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!