Çözüldü Çakma Lobide BungeeCord komutlarını engelleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aithraa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 215
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aithraa

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Aithraa

Discord:

.aithra

Merhaba, sunucumda bir açık bulunuyor ve bu açığı kapatamadığım için yardım istiyorum.

Çakma lobide kullanıcılar sadece şifrelerini girebilecek şekilde komutlar kullanabiliyor, şifrelerini doğru girince de lobiye yönlendiriliyorlar. Normal kullanıcılarda bu gayet iyi çalışıyor ancak yetkili hesaplarında şifreyi girmeden /send tarzı BungeeCord'a özgü komutlar kullanılabiliyor. Bu durumu nasıl engelleyebilirim?

Yapmak istediğim şey kullanıcıların (BungeeCord'da yetkisi olan hesaplar dahil) Çakma Lobide BungeeCord'a ait olan hiçbir komutu kullanmamalarını sağlamak. Sadece AuthMe komutlarını kullanmalarını istiyorum.

Bu açık kapanmadan sunucuyu açamam, yardımcı olabilir misiniz?
Ekte görseller mevcut.

Ekli dosyalar

• resim_2024-04-12_162918211.png
    resim_2024-04-12_162918211.png
    72,9 KB · Görüntüleme: 72
  • 2024-04-12_16.27.41.png
    2024-04-12_16.27.41.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 73
Merhabalar
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu plugin işinize yarayacaktır.

Ayrıca bungecord üstünde bu izinleri alıp cakma lobiden authme ile lobiye geçiş ve mycommand plugini ile oyuncuların /survival, /boxpvp gibi özel komutlar ekleyerek diğer oyun modlarına geçmesinide sağlayabilirsiniz. Bu şekilde bungecord izinlerinin oluşturduğu açıkları tamamen kapatabilirsiniz.

Merhabalar
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu plugin işinize yarayacaktır.

Ayrıca bungecord üstünde bu izinleri alıp cakma lobiden authme ile lobiye geçiş ve mycommand plugini ile oyuncuların /survival, /boxpvp gibi özel komutlar ekleyerek diğer oyun modlarına geçmesinide sağlayabilirsiniz. Bu şekilde bungecord izinlerinin oluşturduğu açıkları tamamen kapatabilirsiniz.
Sağ olasın hocam sorunum çözüldü sayenizde, ne kadar teşekkür etsem azdır. Dediğiniz olayı yapmıştım zaten /skyblock /creative tarzı komutlarla oyuncular modlar arasında geçiş yapabiliyorlardı. Yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl