Bulundu Çakma lobi tarzı bir skript

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kral6157

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
kral5761

Discord:

kral6157

Öncelikle selamlar lifesteal sunucum bulunuyor ve oyuncular birbirlerinin nicki ile oyuna girerse adamın kordinatini bulabiliyor bende biryere hubthat ile Hub çekmeyi düşündüm ve bir oyuncu oyuna girdiginde bunda doğacak login attıktan sonra en son neredeyse oraya geri isinlanacak skript veya plugin biliyorsaniz yardım edebilir misiniz şimdiden teşekkürler

Merhaba, bunu skript ile yapamazsınız. Velocity ve LimboAuth kurun ve aktarılacak sunucuyu lifesteal olarak ayarlayın.

Skript değil de pluginler ile başarılı sonuç verir

neden yanlış bilgi veriyorsunuz? cayır cayır yapılır.
Yapılmasına yapılır ama sağlıklı ve güvenli olmaz.Daha fazla uğraşırsın.Kashinin dediği gibi bir proxy kullanmak en iyi çözüm olacaktır.

Öncelikle selamlar lifesteal sunucum bulunuyor ve oyuncular birbirlerinin nicki ile oyuna girerse adamın kordinatini bulabiliyor bende biryere hubthat ile Hub çekmeyi düşündüm ve bir oyuncu oyuna girdiginde bunda doğacak login attıktan sonra en son neredeyse oraya geri isinlanacak skript veya plugin biliyorsaniz yardım edebilir misiniz şimdiden teşekkürler
Selamlar skript-reflect kullanarak kolayca yapabilirsiniz. /cakmalobi ile konumu ayarladıktan sonra koddan silin o kısmı, AuthMe kullanıyorsanız çalışacaktır.
JavaScript:
import:
    fr.xephi.authme.events.LoginEvent
LoginEvent:
    teleport event.getPlayer() to {konum::%event.getPlayer()%}
command cakmalobi:
    trigger:
        set {cakmalobi} to player's location
join:
    teleport player to {cakmalobi}
quit:
    set {konum::%player%} to player's location

Selamlar skript-reflect kullanarak kolayca yapabilirsiniz. /cakmalobi ile konumu ayarladıktan sonra koddan silin o kısmı, AuthMe kullanıyorsanız çalışacaktır.
JavaScript:
import:
LoginEvent:
command cakmalobi:
    trigger:
join:
quit:
    set {konum::%player%} to player's location[/CODE
[/QUOTE]

JavaScript:
import:
LoginEvent:
command cakmalobi:
    trigger:
join:
quit:
    set {konum::%player%} to player's location
Cevapladığın için teşekkürler Authme kullanıyorum 1. Ve 3. Satırda "understand this structure" hatası alıyorum skript-reflect kurmadigim için olabilir aternostan açtığım için aternosta bu plugini bulamadım ne yapabilirim?

Cevapladığın için teşekkürler Authme kullanıyorum 1. Ve 3. Satırda "understand this structure" hatası alıyorum skript-reflect kurmadigim için olabilir aternostan açtığım için aternosta bu plugini bulamadım ne yapabilirim?
skript-reflect olmadan çalışmaz, Aternos yerine kendi bilgisayarınıza kurun sunucuyu

skript-reflect olmadan çalışmaz, Aternos yerine kendi bilgisayarınıza kurun sunucuyu
Bilgisayarım kötü olduğundan yapamam büyük bir hedefli sunucu olmadığından VDS işlerine kalkismakda istemiyorum

Öncelikle Merhabalar;

Böyle bir muhabbeti skript ile yapman zor velocity gibi bir bağlayıcı sunucu kurman lazım. Bu bağlayıcı sunucunun güvenlik açıklarını fixlemen ve gerekli eklentileri kurup lifesteal sunucun ile bağlaman lazım. Ayrıca böyle birşey istiyorsan skript ile değil ancak dünya ekleyerek yapabilirsin buda saçma ve gereksiz olur. Aklında mantıklı bir sistem düşünüp onuda kullanabilirsin.

İyi Forumlar...

Öncelikle Merhabalar;

Böyle bir muhabbeti skript ile yapman zor velocity gibi bir bağlayıcı sunucu kurman lazım. Bu bağlayıcı sunucunun güvenlik açıklarını fixlemen ve gerekli eklentileri kurup lifesteal sunucun ile bağlaman lazım. Ayrıca böyle birşey istiyorsan skript ile değil ancak dünya ekleyerek yapabilirsin buda saçma ve gereksiz olur. Aklında mantıklı bir sistem düşünüp onuda kullanabilirsin.

İyi Forumlar...
Yanıtın için teşekkürler zaten Dünya oluşturdum ve oraya hubthat ile Hub atadım sadece şifre girildikten sonra eğer başarılı olursa onu en son nerede çıkmışsa oraya atması gerekiyor bende bilmediğim için forma yazdım bilgilendirdigin için teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl