Bulundu Çakma Lobi Skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LightKrieg

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
4
Minecraft
LightKrieg
Çakma lobi skripti istiyorum ilk başta bizi bir dünyaya atıcak cakma lobi dünyasına sonra orada /dogrula yazıcaz ve bizi ana lobiye atıcak ama ana lobiye attıktan sonra authme çalışıcak çakma lobide ilk başta /dogrula yazıcaz öyle ana lobide login olucaz

Çakma lobi skripti istiyorum ilk başta bizi bir dünyaya atıcak cakma lobi dünyasına sonra orada /dogrula yazıcaz ve bizi ana lobiye atıcak ama ana lobiye attıktan sonra authme çalışıcak çakma lobide ilk başta /dogrula yazıcaz öyle ana lobide login olucaz
Kod:
command /dogrula
    aliases: /doğrula
    trigger:
        execute player command "lobi"

Bundan mı bahsediyorsunuz? Lobiye AuthMe eklentisi kurarsanız lobide şifre isteyecektir.

skript yerine MyCommand'ın sunucu aktarmasını veya en basitinden bunu sağlayan eklentileri kullanmanızı tavsiye ederim hocam.

Kod:
command /dogrula
    aliases: /doğrula
    trigger:
        execute player command "lobi"

Bundan mı bahsediyorsunuz? Lobiye AuthMe eklentisi kurarsanız lobide şifre isteyecektir.
peki lobiye nasıl kuracağım benim kurduklarım bütün dünyayı etkiliyor

Hocam tavsiyem Bungeecord kullanmanızdır. Fakat skriptle de yapabilirsiniz rica etsem çakma lobi dünyasının ve lobi dünyasının adını verir misiniz?

Hocam Bungeecord kullanmazsanız eğer Çakma lobi yapmanın aslında pek işlevi kalmaz. Çünkü Bot saldırısı Port ile yapılan bir saldırı türüdür. Çakma lobiye bot saldırısı yapıldığı zaman tüm sunucunuz etkilenmiş olur böylece, bu sebepten dolayı ve diğer birçok sebepten dolayı Bungee kullanmalısınız hocam. /Doğrula nasıl yapacağım derseniz MyCommand kullanabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl