Çözüldü Çakma lobi oyuncu atma sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 'BuraK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.106
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'BuraK

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
164
Minecraft
Bisquit_o
Çakma lobi oyuncu atma sorunu yaşıyorum oyuncu girdiği anda kickliyor neden acaba

Çakma lobi oyuncu atma sorunu yaşıyorum oyuncu girdiği anda kickliyor neden acaba

Skriptlerini kontrol eder misin. Ayrıca oyuncu kicklendiğinde oyuncunun ekranına çıkan yazıyı ve konsola çıkan yazıyı buraya atar mısın

Viaversion yüklümü
Spawn dogru ayarlandımı
1. si Kicklenmenin spawn ile alakası yok
2. mesajım konu sahibine lütfen aşağıdakileri kontrol edermisiniz;
1- Bungeecord'da IPForwarding ayarının açık ve tüm sunucuların spigot.yml dosyasında bungeecord ayarının true yani açık olduğu
2- Sunucunuzda ViaVersion plugini yüklü ise sürümünün güncel olduğunu. Yüklü değil ise, yüklermisiniz.
3- NCP kullanıyor iseniz sunucunuzdaki gecikme hızında sorun var ise NCP den kaynaklanıyordur. Lütfen loglarınızı ve atarkenki hata mesajını atarmısınız.

1. si Kicklenmenin spawn ile alakası yok
2. mesajım konu sahibine lütfen aşağıdakileri kontrol edermisiniz;
1- Bungeecord'da IPForwarding ayarının açık ve tüm sunucuların spigot.yml dosyasında bungeecord ayarının true yani açık olduğu
2- Sunucunuzda ViaVersion plugini yüklü ise sürümünün güncel olduğunu. Yüklü değil ise, yüklermisiniz.
3- NCP kullanıyor iseniz sunucunuzdaki gecikme hızında sorun var ise NCP den kaynaklanıyordur. Lütfen loglarınızı ve atarkenki hata mesajını atarmısınız.
tebrikler cok iyisiniz olabilcekleri söyledim boş boş yazmayın

hepinize teşekkür ederim hallettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl