Çakma Lobi Haritası MC-TR nin En iyisi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hyphelix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.109
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hyphelix

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
113
Minecraft
KeskinCan

Discord:

! Anıl.sh#8627

Herkese Merhaba Bugün sizlere Çakma Lobi Haritasını Paylaşacağım!

Haritadan Bazı Görüntüler;

2019-02-04_22.27.42.png

2019-02-04_22.28.30.png

İndirme Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs Total:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
En iyisi demeniz biraz saçma olmuş, belki ilerideki günlerde daha iyisi gelebilir. Hakkını vermişsin gerçekten çok güzel çakma lobi olmuş yolun açık olsun dostum, iyi forumlar.

Wow!! efsane harbi bu Türkiye ' nin en iyisi bu mudur?

En iyisi demeniz biraz saçma olmuş, belki ilerideki günlerde daha iyisi gelebilir. Hakkını vermişsin gerçekten çok güzel çakma lobi olmuş yolun açık olsun dostum, iyi forumlar.
Teşekkürler En iyisini yapsınlar kaldırım başlığı sorun yok hiç kimsenin hakkını yemem :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Wow!! efsane harbi bu Türkiye ' nin en iyisi bu mudur?
Başkası yapana kadar en iyisi :)

Bu ego fazla sanki yapıya göre ? Build yapmış olabilirsin ama en iyisiyim diye ego yaparsan ömrün kısalır gider..

Belki bunu fake lobi olarak sergilerim ?
IMG_20190109_221356.jpg

Bu ego fazla sanki yapıya göre ? Build yapmış olabilirsin ama en iyisiyim diye ego yaparsan ömrün kısalır gider..

Belki bunu fake lobi olarak sergilerim ?
IMG_20190109_221356.jpg
gereksiz buyuklukde cop harita

Güzel olmuş Lyson birileri beleşe verince sende değişik oluyorsun sen öyle kişilere karışma sen kendi çapında iyi ol madem paralı satıyorsan

bazı arkadaşlarımız hayrına bedavaya veriyor sen paralı satarsan sat karışma hayır işine

mükemmel bir server tavsiye ederim
Dostum hatlar karıştı galiba, arkadaşımız bir Çakma Lobi haritası yapmış ve bizimle paylaşmış. Bir sunucu tanıtımı değil yani iyi forumlar.

Güzel olmuş Lyson birileri beleşe verince sende değişik oluyorsun sen öyle kişilere karışma sen kendi çapında iyi ol madem paralı satıyorsan

bazı arkadaşlarımız hayrına bedavaya veriyor sen paralı satarsan sat karışma hayır işine
Dostum ben paralı Haritalara karşıyım bunu sen bir yabancıya vermiyorsun kendi Türk,Kürt,Azeri,Türkmen kardeşlerine veriyorsun ben bu işi severek yapıyorum tabi ki bazı insanlar beni kıskanıyor fakat kıskanmalarını istemem çünkü bütün herkes için paylaşıyorum bunu :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Dostum hatlar karıştı galiba, arkadaşımız bir Çakma Lobi haritası yapmış ve bizimle paylaşmış. Bir sunucu tanıtımı değil yani iyi forumlar.
Evet bende fark ettim o yüzden ne cevap verim bilemedim açıkçası :D

Gerçekten güzel olmuş bende senin kafadanım paralı map satışına karşıyım istediğin kadar para öde o map çalınıyor zaten .Başarıların devamını dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl