Çözüldü Çakma Lobi Grief Bot Ddos saldırıları önlemek için öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PaSHA1903

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
4
Minecraft
ankara
merhaba arkadaşlar paper 1.20.4 çakma lobisi için hangi grief bot ddos ataklarına karşı koruma önerirsiniz plugin ayar vs

merhaba arkadaşlar paper 1.20.4 çakma lobisi için hangi grief bot ddos ataklarına karşı koruma önerirsiniz plugin ayar vs
BungeeCord veya Velocity kullanıyorsan FlameCord, BotFilter, nAntiBot bunları ile engelleyebilirsin

ddos koruması hostinge bağlı senin yapacagın bişey yok :d

Antibot eklentisi olarak Ultimate Anti Bot eklentisini öneririm. Kendim de kullanıyorum ve gerçekten etkili bir koruma sağlıyor. Bungeecord'da kullanıyorum.

Antibot eklentisi olarak Ultimate Anti Bot eklentisini öneririm. Kendim de kullanıyorum ve gerçekten etkili bir koruma sağlıyor. Bungeecord'da kullanıyorum.
hocam velocity kullanıyorum velocitnin kendi limbo korumları varmış öneri sizce ? bunları mı kullanmaya devam edeyim

hocam velocity kullanıyorum velocitnin kendi limbo korumları varmış öneri sizce ? bunları mı kullanmaya devam edeyim
Velocity'ye fazla hakim olmadığım için pek fikrim yok.
Önerdiğim eklenti Velocity destekli, tercih sana kalmış.

hangi sunucuda ultimate anti bot kullanıyorsun?

hangi sunucuda ultimate anti bot kullanıyorsun?
Kendi özel sunucularımda kullanıyorum, ara sıra gelen basit saldırıları engelliyor. Şu ana dek bot ile yapılan saldırılarda gecikme görmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl