Çözüldü Çakma Launcher önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

G1soundwave

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
KRALCAN
Merhabalar, hali hazırda 9 yıllık orjinal hesabım var ama Türk Faction sunucularına girerken hep ''Crack Launcher'' ile giriyordum. Yeni Laptop aldım fakat bir türlü çakma launcher ile oyuna giremiyorum. Kendimi bildim bileli Team Extreme Launcher kullanırım fakat bu bilgisayarda ''Loading Versions'' ekranında takılıp kalıyor ve ne yaptıysam çözemedim. Herkes TLauncher diyor ama sanırım onda da skin sorunu varmış. Var mı yardımcı olacak?
1670687968749.png

Development Console’da hangi uyarıları veriyor veya hataları.

Tlauncherda virüs çıktı haberleri dolaşıyor ve bence o yüzden tlauncher yerine Salwyrr indirmeni tercih ediyorum

Merhabalar, hali hazırda 9 yıllık orjinal hesabım var ama Türk Faction sunucularına girerken hep ''Crack Launcher'' ile giriyordum. Yeni Laptop aldım fakat bir türlü çakma launcher ile oyuna giremiyorum. Kendimi bildim bileli Team Extreme Launcher kullanırım fakat bu bilgisayarda ''Loading Versions'' ekranında takılıp kalıyor ve ne yaptıysam çözemedim. Herkes TLauncher diyor ama sanırım onda da skin sorunu varmış. Var mı yardımcı olacak?
Ekli dosyayı görüntüle 213732
selamün aleyküm team extreme launcher millattan kalma sürümünü kullanıyorsunuz (gerçekten) burdan son sürümü indirebilirsiniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sadece adı değişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl