[C-SK] SİZ ISTEYİN BEN YAZAYIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrCem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.218
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrCem

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
46
  • Konu düzeniyle uğraçak zamanım olmadığı için skript isteklerinizi yazarsanız yardımcı olurum

Skript İsteği Gibi Birşey :) Gui'de Meslea 1. Slota'ta Oyuncu Kafası Olucak Fakat O Menüyü Açan Oyuncunun Kafası Olucak. Yaparsan Şimdiden Teşekkürler :)

Skript İsteği Gibi Birşey :) Gui'de Meslea 1. Slota'ta Oyuncu Kafası Olucak Fakat O Menüyü Açan Oyuncunun Kafası Olucak. Yaparsan Şimdiden Teşekkürler :)
SkinRestorer gerektirir çalışmasa yorum atınız.
Kod:
https://hastebin.com/safenabeve.vbs

Teşekkürler :)

Senden 2 adet skript isteyeceğim, yapar mısın bilmiyorum ama :D
1- Biri sunucuda Küfür yazınca otomatik 5 dakika mute atsın ve Reklam Yapınca Sınırsız MUTE alım var mı gibi soru sorduğundada mesajı gitmesin ve chatte alım yok yazsın.
2- Authmeyi türkçe yapsın örnek veriyorum. /Login komutu da dahil /giris gibi komutlarda olsun.

1- Biri sunucuda Küfür yazınca otomatik 5 dakika mute atsın ve Reklam Yapınca Sınırsız MUTE alım var mı gibi soru sorduğundada mesajı gitmesin ve chatte alım yok yazsın.
2- Authmeyi türkçe yapsın örnek veriyorum. /Login komutu da dahil /giris gibi komutlarda olsun.
2. İsteğin İçin (Olurmu Bilmem ) :
Kod:
command /giris:
    trigger:
        execute player command "/login"

Denenmedi konsol üzerinde hatası yok herhangi bir açığı varsa söyleyin düzelteyim
Kod:
https://hastebin.com/noqajuqina.pl

Böyle konu açmayınız lütfen. Bu tür konular açmak yerine skript istekleri bölümündeki konulara yardım etmeniz yeterli olacaktır.
Konuyu kilitleyip arşive taşıyorum. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl