C L A U D Y │ARADIĞIN HİZMET ▪ “Eğer hayal edebildiğin bir şeyse yaptık demektir”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cylonce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.440
yazılar çok küçük :pardon: teleskop getiriyorum 2dk bekle

yazılar çok küçük :pardon: teleskop getiriyorum 2dk bekle
Tasarımı ben yaptım hemen cevap getireyim olaya , Hakkımızda kısmı ve diğer açıklama kısımları 20 font boyutunda , hizmetler ve müşteri yorumları 14 font boyutunda yapılmıştır.Yaptığım bir çok konu tasarımında aynı boyutları kullanmaktayım ve hepsinde ( bu tasarım da dahil ) oldukça güzel bir şekilde yazılar okunuyor.

Lütfen "Karalama" yapacak bir alan bulamayınca hizmet ile alakasız olan şeylere yönelmeyip erdemlilik gösterip ekibi tebrik edin.
Yaptığınız yorum ekibin hizmetine / kalitesine veyahut başka bir şeyine yönelik olmalıdır , tasarıma değil.
Esen kalın.

Hayırlı satışlar dilerim, kimine göre fiyat uygun kimine göre ise pahalı gelebilir ama fiyatlar ideal. :) Başarılar dilerim!

Tasarımı ben yaptım hemen cevap getireyim olaya , Hakkımızda kısmı ve diğer açıklama kısımları 20 font boyutunda , hizmetler ve müşteri yorumları 14 font boyutunda yapılmıştır.Yaptığım bir çok konu tasarımında aynı boyutları kullanmaktayım ve hepsinde ( bu tasarım da dahil ) oldukça güzel bir şekilde yazılar okunuyor.

Lütfen "Karalama" yapacak bir alan bulamayınca hizmet ile alakasız olan şeylere yönelmeyip erdemlilik gösterip ekibi tebrik edin.
Yaptığınız yorum ekibin hizmetine / kalitesine veyahut başka bir şeyine yönelik olmalıdır , tasarıma değil.
Esen kalın.
okuyamadan nasıl yorum yapalım '':/''

1554388215392.png

Cidden okunuyor mu?

@Pinguin Konu boşuna o zaman? Gerçekten laf yetiştirmeniz yerine iki dakika ayarlayıp bildirseydiniz keşke.

İstek gönderildi. @respiky
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

@SoulX , Yorumun için teşekkür ederiz konuyu okunur bir hale getirilip düzenleyebilirim. Yusuf Kemal düzenleme yetkisini aldığından herhangi bir beğeni, düzenleme yapamıyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

%10 indirim 15 Nisan gününe kadar geçerlidir.
Web script & Bot coder eklenmiştir.

Son düzenleme:
Başarılar reis :D

İşini kaliteli yapan insancıklardan :) Hayırlı satışlar dilerim.

Kâi, Teşekkür ederim.

Uçuk fiyatlar istemeyen kaliteli insanlarla dolu bir takım başarılarınızın devamını dilerim...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl