Çözüldü /c + /is top ÇALIŞMIYOR ACİL YARDIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TakıntılıOyuncu

Skript İsteklerinizi Özelen Bildirebilirsiniz..!
Elmaslar
61
Ya aga sunucunun son aşamalarını kaydediyorum ama bi bitmiyor şu ASkyBlock un bana çektirdikleri :) yardımcı olabilecek var mı /c + /is top ÇALIŞMIYOR :(​

aSkyblock pluginin dizisinden config.yml dosyasından ayarlanabiliyor. Daha detaylı bilgi istiyorsanız tekrar yazarsınız.

Config.yml dosyasında
Kod:
usecontrolpanel: true
Diye bölüm var ise onu "true" yapıp deneyin

En güncel sürümünü yükleyip config.yml'nin yedeğini alıp sil ve bida dene olmaz ise tekrar dönüş yapın.[DOUBLEPOST=1513271434,1513271412][/DOUBLEPOST]
Config.yml dosyasında
Kod:
usecontrolpanel: true
Diye bölüm var ise onu "true" yapıp deneyin
O kısım /is settings kısmı galiba :)

En güncel sürümünü yükleyip config.yml'nin yedeğini alıp sil ve bida dene olmaz ise tekrar dönüş yapın.[DOUBLEPOST=1513271434,1513271412][/DOUBLEPOST]
Olabilir :D 1 yıldır plugin işlerini bırakmıştım, unutmuşum :D Yanlış bilgi ise kusura bakmayın

Config.yml dosyasının güncel versiyonu çıktı. Büyük bir ihtimalle bundan kaynaklanıyor. Güncel sürümünü indirip tekrar dener misiniz ? (Eski config.yml dosyasının yedeğini alın!)

Mert arkadaşımızın dediğini denemedin sanırsam. Bunu deneyip geri dönüş yapabilirsen seviniriz.

Sürüm güncelledim /c düzelti fakat /is top yine çalışmıyor[DOUBLEPOST=1513275810,1513273557][/DOUBLEPOST]
Mert arkadaşımızın dediğini denemedin sanırsam. Bunu deneyip geri dönüş yapabilirsen seviniriz.
Yardımcı olurmusun ? /c tamamdır fakat /is top çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl