C# Dersleri 2 - Minecraft Launcheri Kodluyoruz #1 !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Irfan

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
91
Minecraft
irfii01

Discord:

Irfan#2591

Merhaba arkadaşlar C# Dersleri serime hoş geldiniz,
Geçen videoda(Tıkla ve konuya git) Basit bir uygulama yapmıştık.
Yoğun istek üzerine minecraft launcherinin nasıl kodlanıldığını/yapıldığını çekiceğim, seri halinde gideceğiz.
Bu bölümde küçük tasarımla başladık.

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yeni bölüm yarın gelicektir arkadaşlar!

Son düzenleme:
yeni bölümü zevkle bekliyorum

gif.gif

Merhaba arkadaşlar C# Dersleri serime hoş geldiniz,
Geçen videoda(Tıkla ve konuya git) Basit bir uygulama yapmıştık.
Yoğun istek üzerine minecraft launcherinin nasıl kodlanıldığını/yapıldığını çekiceğim, seri halinde gideceğiz.
Bu bölümde küçük tasarımla başladık.

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yeni bölüm yarın gelicektir arkadaşlar!

Aman aman cresties sektörü öğretiyor.

Yeni bölüm geldiğinde adres atar mısınız?

Merhabalar,

Öncelikle eğitiminizi tebrik etmek istiyorum fakat neden benim 3 yıllık kullanıcı adım bu konunun etiketinde ve programın adını veriyorsunuz merak ettim.

Teşekkürler.

@IrfanTOPAL

Merhabalar,

Öncelikle eğitiminizi tebrik etmek istiyorum fakat neden benim 3 yıllık kullanıcı adım bu konunun etiketinde ve programın adını veriyorsunuz merak ettim.

Teşekkürler.

@IrfanTOPAL
Merhaba, bir ortağımla Satış Grubu oluşturmuştuk. Oda ad olarak Cresties yapalım dedi, ben hiç bilmiyordum hiçde bakmadım. Zaten artık bitti o grup, kendi başıma devam ediyorum. Diğer videolarda o ad geçmiyecek.

Merhaba, bir ortağımla Satış Grubu oluşturmuştuk. Oda ad olarak Cresties yapalım dedi, ben hiç bilmiyordum hiçde bakmadım. Zaten artık bitti o grup, kendi başıma devam ediyorum. Diğer videolarda o ad geçmiyecek.

Ad bana özel demiyorum orası ayrı, fakat 2015 yılında ilk bu adı uydurduğumda hiç kullanılmadığını düşünmüştüm. Daha sonra görsellerde arama yapınca anladım gerçeği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl