C# Dersleri 1 - Basit Uygulama yapımı

Irfan

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
91
Minecraft
irfii01

Discord:

Irfan#2591

Merhaba arkadaşlar bugün C# programlama üzerine video çektim, umarım beğenirsiniz.

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Evet arkadaşlar 2. bölüme ne gelsin?

Son düzenleme:
Ekran Alıntısı.JPG

böyle bir sorun var.Bilerek mi yaptınız yoksa farkında değil misiniz?

Arkadaşım eğer videoyu başlatmadan video ismine tıklarsan direk youtube'dan açar.
Biliyorum ve izledim videoyuda beğendim şahsen. Sadece merak ederek sordum. Neyse konuyu kirletmeyelim.

Merhaba arkadaşlar bugün C# programlama üzerine video çektim, umarım beğenirsiniz.

Ellerine sağlık İrfan'cım,devamını kesinlikle istiyorum!

İlk bölümden if kullanman yanlış olmuş. İlk defa C# öğrenenler vardır onlar anlamamışdır.

Gelecek bölümde umarım daha detaylı anlatırsın ve bu konulara değinirsin; Location, Events, Terimler (Height, Width, Backcolor vs.)

Videoyu izledim sesin pek iyi gelmemiş bunuda umarım gelecek bölümde düzeltirsin. Başarılar dilerim.

Güzel fakat bence visual studio 2017 mi 2012 mi ney onuda ekle çünkü bazı şeyler farklı örneğin 2012-2013 de dll importlama farklı 2017de dll importlama farklı böle çok şeyler var.

Güzel fakat bence visual studio 2017 mi 2012 mi ney onuda ekle çünkü bazı şeyler farklı örneğin 2012-2013 de dll importlama farklı 2017de dll importlama farklı böle çok şeyler var.
Önerin için teşekkürler!

Evet arkadaşlar, düşündüm taşındım diğer bölümlerde Launcher kodlamayı planlıyorum(inş piyasa ölmez)

Son düzenleme:
Güzel bir anlatım devam let's go ;)

Gelsün miiiiiiiiiiiii Celsünnnnnn

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl