ByRegular V2 Konu Tasarımı

ByRegular

CubeDesign Service
Premium
Elmaslar
609
Minecraft
ByRegular

Discord:

ByRegular#7539

Arkadaşlar bir tasarım daha yaptım ama bana bir konuda yardım etmenizi istiyorum.
Bu konu nedir peki Oyuncuların kafaları, sistemler ve makineler kısmındaki ikonları nereden bulacağım
ve kaça kaç olarak indirmem gerektiğini söylerseniz veya yardım ederseniz sevinirim.

İkonlar ve oyuncu kafaları kötü gözüküyor ama bulamıyorum güzel bir şey :(
71955

Gerçekten Çok Güzel Olmuş Knk

Çok bayıldım ellerinize sağlık. Kullanırsam kesinlikle bunu kullanırım . İyi Çalışmalar : )

Çok bayıldım ellerinize sağlık. Kullanırsam kesinlikle bunu kullanırım . İyi Çalışmalar : )
Değerli yorumunuz için çok teşekkürler eğer beğenilir ise forumda paylaşmayı düşünüyorum.

Konu günceldir değerli yorumunuzu ve önerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar bir tasarım daha yaptım ama bana bir konuda yardım etmenizi istiyorum.
Bu konu nedir peki Oyuncuların kafaları, sistemler ve makineler kısmındaki ikonları nereden bulacağım
ve kaça kaç olarak indirmem gerektiğini söylerseniz veya yardım ederseniz sevinirim.

İkonlar ve oyuncu kafaları kötü gözüküyor ama bulamıyorum güzel bir şey :(
Ekli dosyayı görüntüle 71955
Güzel fakat biraz daha kendini geliştirebilirsin sunucu sistemleri hakkında bölümleri hoş durmuyor iconları çok büyük bırakmışsın.

Güzel fakat biraz daha kendini geliştirebilirsin sunucu sistemleri hakkında bölümleri hoş durmuyor.
O bölüm benimde hoşuma gitmiyor ve o ikonları nereden bulacağımı kaça kaç yapmam gerektiğini vs bilmiyorum kendi başıma anca bu kadar :( Değerli yorumunuz için teşekkürler

RFK çok iyi yapmışın tam dızlanmalık :D

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl