Tasarım ByRegular | Logo Tasarımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByRegular

CubeDesign Service
Premium
Elmaslar
609
Minecraft
ByRegular

Discord:

ByRegular#7539

Merhaba arkadaşlar ben Mehmet SÖĞÜT
bu gün sizlere kendime özel yapmış olduğum logo tasarımını sunmak
istedim. Logo Adobe İllustrator ile yapılmıştır. Mockup Adobe Photoshop üzerinden yapılmıştır.

Fikrinizi ve görüşünüzü sunarsanız sevinirim.

Biz bu işe yeni başlamadık!

Black B .jpg

Black.jpg

White B.jpg

White.jpg

4hqfrt7.png

180nrhp.png

Güzel olmuş ellerinize sağlık.

Başarılı fakat daha minimalist olabilirdi.

Kendisi yaptırdığım ilk tasarımı yaptı ve sohbetimiz vardı. Güzel olmuş geri dönmene sevindim.

Mehmet eline sağlık dostum güzel logo yapmışsın daha iyilerini bekliyoruz ♥️

Başarılı bir çalışma olmuş.

Tasarımı yapmak için illustratore gerek duymaya bence hiç gerek yok. Bu şırıngadan 1 milyon tane var zaten birisinin üzerine yumuşak kenarlı dikdörtgenlerden bir sap hazırlayıp koymak daha pratik bir çözüm olabilirdi. Haricinde B zaten eğer font kendi çizdiğiniz font değilse ki öyle olduğunu düşünmüyorum sadece içi doldurulmuş bir B yani. Her şeyi geçtim şahsen görünümüde hiç hoş durmuyor emeğiniz var doğru ki elinize sağlık. Ama bence yukarıdaki arkadaşların çoğu size önceki projelerinizden dolayı iltifat ediyor. Önceki projelerinizi ve ücretsiz paylaştığınız tasarımları felan gördüm çokda güzellerdi elinize sağlık ancak ben oradaki yeteneklerinizden dolayı her konunuza iltifat edecek birisi değilim kusura bakmayın. Yinede emeğinize sağlık.

Ellerinize sağlık güzel bir logo çalışması olmuş

Tasarımı yapmak için illustratore gerek duymaya bence hiç gerek yok. Bu şırıngadan 1 milyon tane var zaten birisinin üzerine yumuşak kenarlı dikdörtgenlerden bir sap hazırlayıp koymak daha pratik bir çözüm olabilirdi. Haricinde B zaten eğer font kendi çizdiğiniz font değilse ki öyle olduğunu düşünmüyorum sadece içi doldurulmuş bir B yani. Her şeyi geçtim şahsen görünümüde hiç hoş durmuyor emeğiniz var doğru ki elinize sağlık. Ama bence yukarıdaki arkadaşların çoğu size önceki projelerinizden dolayı iltifat ediyor. Önceki projelerinizi ve ücretsiz paylaştığınız tasarımları felan gördüm çokda güzellerdi elinize sağlık ancak ben oradaki yeteneklerinizden dolayı her konunuza iltifat edecek birisi değilim kusura bakmayın. Yinede emeğinize sağlık.
Öncelikle yorumun ve görüşün için teşekkür ederim. B harfi şırınga filan hepsi kendi cizimim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl