- Elmaslar
- 609
- Minecraft
- ByRegular
Discord:
ByRegular#7539
ByRegular#7539
ByRegular#7539
Güzel olmuş beyfendi...
Güzel olmuş ellerinize sağlık.
Başarılı fakat daha minimalist olabilirdi.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.Kendisi yaptırdığım ilk tasarımı yaptı ve sohbetimiz vardı. Güzel olmuş geri dönmene sevindim.
Artiex#4349
Zwean.#1146
ByRegular#7539
Öncelikle yorumun ve görüşün için teşekkür ederim. B harfi şırınga filan hepsi kendi cizimim.Tasarımı yapmak için illustratore gerek duymaya bence hiç gerek yok. Bu şırıngadan 1 milyon tane var zaten birisinin üzerine yumuşak kenarlı dikdörtgenlerden bir sap hazırlayıp koymak daha pratik bir çözüm olabilirdi. Haricinde B zaten eğer font kendi çizdiğiniz font değilse ki öyle olduğunu düşünmüyorum sadece içi doldurulmuş bir B yani. Her şeyi geçtim şahsen görünümüde hiç hoş durmuyor emeğiniz var doğru ki elinize sağlık. Ama bence yukarıdaki arkadaşların çoğu size önceki projelerinizden dolayı iltifat ediyor. Önceki projelerinizi ve ücretsiz paylaştığınız tasarımları felan gördüm çokda güzellerdi elinize sağlık ancak ben oradaki yeteneklerinizden dolayı her konunuza iltifat edecek birisi değilim kusura bakmayın. Yinede emeğinize sağlık.
ByRegular#7539
Başarılı bir çalışma olmuş.
Mehmet eline sağlık dostum güzel logo yapmışsın daha iyilerini bekliyoruz![]()
Yorumlaıniz için teşekkür ederim.Ellerinize sağlık güzel bir logo çalışması olmuş
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!