- Elmaslar
- 609
- Minecraft
- ByRegular
Discord:
ByRegular#7539
ByRegular#7539
kkadiryigit
Furkan Oruc#8686
ByRegular#7539
Gerçekten hoş ve başarılı çalışma olmuş. Fakat büyük logolar kalitesiz durmuş. Onun dışında bir sıkıntı görmüyorum.
İlke göre bazı kendini beğenmiş kendine laf kondurmayan "Grafiker" lardan daha iyisin.
i like it
Buralarda birşey koktu... Sanırım kalite. :D (İlk tasarımına göre başarılı.)
En üstü güzel
Başlangıç için mükemmel gözüküyor.
Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum arkadaşlar. Bu yorumları duyacağımı aklım almıyordu çok mutlu oldum vallahi . Ramazan bayramınız kutlu olsun her sene bu günlere gelme dileğiyle. <3Güzel bir çalışma olmuş, flaticonları küçük gösterseydin daha güzel olabilirdi.
ByRegular#7539
Oran boyut bende fark etim ama sonradan oldu :D peki ben bu iconları nereden bulabilirim.Oran-boyut açısından olmamış kullandığınız skin rigi çok bilindik farklı bir skin rigi kullanabilirsiniz onun dışında herşeyin ilki vardır önemli olan geliştirebilmektir başarılar daha iyisini çıkarabileceğinize eminim
Çizim konunuzda bilginiz yoksa internetten hazır alabilirsiniz ''Minecraft Skin Rig PNG'' diye arattığınızda ulaşabilirsiniz onun dışında yani çizim dışında C4D ile yapmak mümkün template olarak bulabilirsiniz youtube'da veya kendiniz yapabilirsiniz başarılar bir sorun olursa ulaşabilirsinizOran boyut bende fark etim ama sonradan oldu :D peki ben bu iconları nereden bulabilirim.
ByRegular#7539
Birde şu sistemler iconu sunucu bilgi iconlarını kaç kaç yapmalıyım ve nerden bulabilirim ?Çizim konunuzda bilginiz yoksa internetten hazır alabilirsiniz ''Minecraft Skin Rig PNG'' diye arattığınızda ulaşabilirsiniz onun dışında yani çizim dışında C4D ile yapmak mümkün template olarak bulabilirsiniz youtube'da veya kendiniz yapabilirsiniz başarılar bir sorun olursa ulaşabilirsiniz
Violet Evergarden#9379
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!