Tanıtım ByNovem Mjolnir

Kurtu

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
ByKurtu

Discord:

kurtu

Minecraft Sürümleri
1.8
Selam MC-TR ailesi,

Java geliştiricisi olarak sunucu altyapıları ve oyun mekanikleri üzerine yaptığım çalışmalardan ortaya çıkan yeni projem Bynovem Mjolnir'i ve beraberinde geliştirdiğim bazı özel sistemleri sizlere tanıtmak istiyorum.

Klasikleşmiş eklentilerin dışına çıkarak, oyun deneyimini görsel ve mekanik olarak çok daha üst bir seviyeye taşıyacak özel render ve paket (packet) tabanlı projeler geliştiriyorum. Spigot'un varsayılan partikül sınırlarına takılmadan; doğrudan matematiksel hesaplamalar, yörünge (orbital) çizimleri ve custom render işlemleriyle oluşturduğum yetenekleri, silahları ve görsel efektleri aşağıda derledim.

Sistemlerin oyun içinde nasıl durduğunu, performansa olan etkisini ve görselliğini inceleyebilmeniz için projelerime ait tanıtım videolarını aşağıya bırakıyorum:

🎥 Geliştirici Günlükleri & Plugin Tanıtımları:

• Minecraft Tardis Plugin (Mjolnir Testleri): []
  • Minecraft Pulsar CustomRender & Orbital Efektler: []
  • Minecraft Math Render Testleri: [ , ]
  • Minecraft Tardis | TransDimession: []

Özellikle rekabetçi veya RPG tabanlı sunucularda bu tarz gelişmiş mekaniklerin ve görsel yeteneklerin kullanılması hakkında ne düşünüyorsunuz? Kodlama mantığı (özellikle packet bazlı render işlemleri) ve görsellik hakkında her türlü eleştiri, soru ve tavsiyenize açığım.

SonOyuncu Network ve SB Network'de emeği geçenlere teşekkür ederim, İyi forumlar dilerim!

Java 8 gibi düşük sürümlerde bu kadar geniş çaplı projeler yapmanız gerçekten hoş tebrik ederim.

Bu video'yuda izlemenizi tavisye ederim ^-^

Ekli dosyalar

• 1778403567923.webp
    1778403567923.webp
    151,8 KB · Görüntüleme: 29
Elinize Sağlık çok güzel duruyor

Çok başarılı olmuş elinize sağlık bende sizin projeleriniz gibi bi projeyle uğraşmıştım ama sizin projeniz kadar güzel olmamış.

MAY PUROJEKT:

Çok başarılı olmuş elinize sağlık bende sizin projeleriniz gibi bi projeyle uğraşmıştım ama sizin projeniz kadar güzel olmamış.

MAY PUROJEKT:

Sizin projeler daha güzel efenim ^^

2018'den beri kendimi geliştirerek yaptığım şeyler var lakin şuanda bulamıyorum.

MAY PUROJEKT:

ooooooo atıyozmu ozmn
MOY POROJOCT:

y4sf'nin kendine has projeleri beni bitiriyor ya. Çok güzel projelere imza atmışsınız arkadaşlar emeğinize sağlık ^^
Senine KENDINE AIT ve KENDINE HAS projelerin daha güzel olmuş ^^^^^^^^^^

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl