Çözüldü ByNeels'in Sahte Vergi Levhası ile Sunucu Satış Sorunsalı (KayaTosting)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonuç alabildiniz mi? @KAYIZER
1615485793360.png

arkadaşın discordunu atarmısın fiyatları çok uygun %30 uptimr yeter bana(!)

Uh no ben bunu neden görmedim hemen bende almalıyım ?

ByNeels, denilen kişinin KayaHosting adı altında sahte evraklar ile sunucu sattığını tespit ettim. Ve bunu sizlere söylemek istiyorum.

Paintten taze taze çıktı demek istemiş...
k5igqc2onzecknhd9wrmr178w.png

Belgenin hiç bir şekilde doğruluğu yoktur, intvd üzerinden de vergi kimlik numarasını sorgulayabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

09etboiohzur49p74qza75pzg.png

Gerçekden kafayı sıyırmış...

ee1nyzb89pfbj82bibzq4k98m.png
RYZEN cihazın fiyatlandırmasınına bakınız :D

Sahte belgenin tam görüntüsü (Paintten yapıldığı o kadar belli ki yazı fontuna bakınız :D)
KayaHosting-VL.png

Bu tür dolandırıcı kişilere paranızı kaptırmayınız ucuz diye gözünüzü bürümesin ucuz etin yahnisi yenmez...​
Salak olan bundan anlar lan asdırtausydfkagopjşoausfodutas haykırdım

Moderatör tarafından düzenlendi:
Vergi ödemekten kaçış yok eninde sonunda ödeyecektir. Ödemezse ileride pahalıya patlar. Umarım görmüş ve anlamıştır konuyu.

Keyubuya iftira atan birinden ne beklenir ki? :)

Niye keyubu sütten çıkmış ak kaşık mı
Ben Keyubu'ya eleştiri yaptı falan demedim,tam okursan sevinirim.Direk "İftira" attı dedim.Keyubu'yada iyi demedim yani cümleyi adam gibi okuyup değerlendirmen en faydalısı...

Ekran Alıntısı.PNG

Owww! Gerçekten çok yanlış yoldasın, başına büyük bir iş alabilirsin bunun yüzünden. Yol yakınken dönmeni tavsiye ederim :)

Plugin paketimi çalıp üstünden ekmek yiyen adamdan ne beklersin ki üstelik yaşı 15 nası olurda bu yaşdaki bi çocuğa vergi levhası çıkartabilirler :) kendisiyle sese girmişliğim var

Size garanti ederim , maliyeciler vergisiz satış yaptığınız gördüğünde "müşteriler memnun" gibi bir cevabı kabul etmeyecekler.
Bu arada ucuz sattığınız için suçlusunuz .
1A elektrik ortalama bir veri merkezinde 300 - 350 TL arasıdır. O makineyi fullerseniz 1-1.5 arası tüketir.
ATX yada 2u -3u alan başınada 50 tl ile 150 tl arası ödetirler.
Koruma isterseniz 200 tl den başlar 200 dolara kadar gider.
%18 KDV - %30 gelir vergisi , her ay muhasebe parası - whmsc lisansı - wisecp lisansı , varsa plesk litespeed vesaire lisans paraları. çalışanınız varsa maaş yada VDS-Dedicated olarak ödeme veriyosanız . 1000 TL + buradan
Reklamda yapıyorsunuzdur , google - r10 .net vb reklam paraları. 200 - 500 TL arası varsayın. Benim mesela günlük bütçem 30 TL googleda , borçlar bitsin inş 100 TL günlük vereceğim ^^
Tabi makineler sizin değilse birde makinenin kar payına katlanmak zorundasınız. Ryzen 7 3800 - 9 3900x en ucuz satan firma 900-1200 TL arasına veriyor. sistemdc diye bir firma , tabi koruma ip başınada 20 dolar .
Özet: O fiyata satamazsınız evet, en azından TC kanunları - mantık ve matematik işin içinde olursa.
Ben hoşgörülüyüm, kalkıp sizi Cimere vermem,bana pozitif yada negatif bir etkiniz yok , ama lütfen işinizi düzgün ve yasal yapın , evrakta sahteciliğe kadar gitmişsiniz. TC sınırları dahilinde hiçbir evrağa photoshop ile bir piksel dahi dokunamazsınız, bu evrakta sahteciliktir. Bulanık çıkıyorsa Ticaret odasından çıktısını aldırır, kırtasiyeden yada yazıcıdan tarattırırsınız. İphone bulur foto çektirirsiniz. Lütfen suçlarınızı bu şekilde hasır altı etmeye çalışmayınız. Ben artık bu forumda bu tarz olayları görmektende sıkıldım açıkçası. Normalde hiç yazmazdım ama önünüze gelen her firmaya sataştığınızdan,r10.net üyeliği alır almaz yaptığınız ilk işin belli bir firmaya şikayet konusu açmak olduğundan haksızlığada sessiz kalacak değiliz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kanserli çocuklara umut vakfının sürekli bağışçılarındandım (kredi borcum biraz fazla şu sıralar,azalsın tekrar atacağım bağış) , Tolga Büyükatilla (ctfl f) diye aratın listede ki yıl 2017 ilk maaşımı aldığım yıl :D . Dikkat çekmeniz güzel ama BU ŞİKAYET KONUSUNDA dikkat çekmeniz aşırı samimiyetsiz . İyi geceler dilerim.
Dostum şuna inanmayın cidden :D kendisiyle 2 sene ortak sunucu yönettik yaşı 15

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl