- Elmaslar
- 413
- Minecraft
- ZergiYT
Discord:
Zergi#9302
Zergi#9302
MuratSinan#0606
Kiyo#4051
Gerek yoktu hocam ya, çocuğuda yakacaksınız bu yaşında. Maliyecilerden birine arattırıp sözlü olarak uyarttırsaydınız zaten bırakırdı. Cimere vermeseydiniz keşke :S Benimde kavgalı olduğum insanlar oldu ama biz genelde bu kadar ileri gitmemeye çalışıyoruz. Sizde fazla kin gütmemeye çalışın.
Her şeyden öncesi bir ticaret yapılır iken farklı kişileri batırmaya veya kötülemeye çalışarak zaman harcamak yerine kendini geliştirerek zaman harcaması gerekirdi gerek bizlere gerek diğer firmalara büyük zararlar vermeye çalışıp kendi iddiasına göre yüzlerce insana faturasız satış yaptıysa ve onlarca müşterisi varsa yarın gidip her şeyini kapatıp isim değişse kimse bir şey yapamaz ve onlarca mağduriyet yaşar insanlar bazı şeylerin bu kadar kolay olmayacağını anlamalı ki önüne gelen bu şekilde yollara başvuramamalı. Afedersiniz ama o ödenen vergiler de yetim hakkı var insanlar kolaylıkla bunları çiğneyememeli özellikle de diğer firmaları ezmeye çalışarak.Gerek yoktu hocam ya, çocuğuda yakacaksınız bu yaşında. Maliyecilerden birine arattırıp sözlü olarak uyarttırsaydınız zaten bırakırdı. Cimere vermeseydiniz keşke :S Benimde kavgalı olduğum insanlar oldu ama biz genelde bu kadar ileri gitmemeye çalışıyoruz. Sizde fazla kin gütmemeye çalışın.
Kiyo#4051
Farkındayım , günün birinde bu arkadaşın sıradaki hedeflerinden biride olacağımın farkındaydım. Ama ben böyle şeylerde genellikle "korkutma-caydırma" yoluna gidiyorum. Bir anlık öfkelenip dava edeceğim diyorumda 1-2 saat sonra sinirim geçiyor ^^ Neyse umarım sonuç alırsınız ve benzer şekillerde agresif ve saldırgan tutum sergileyenlere örnek bir yaptırımı olur.Her şeyden öncesi bir ticaret yapılır iken farklı kişileri batırmaya veya kötülemeye çalışarak zaman harcamak yerine kendini geliştirerek zaman harcaması gerekirdi gerek bizlere gerek diğer firmalara büyük zararlar vermeye çalışıp kendi iddiasına göre yüzlerce insana faturasız satış yaptıysa ve onlarca müşterisi varsa yarın gidip her şeyini kapatıp isim değişse kimse bir şey yapamaz ve onlarca mağduriyet yaşar insanlar bazı şeylerin bu kadar kolay olmayacağını anlamalı ki önüne gelen bu şekilde yollara başvuramamalı. Afedersiniz ama o ödenen vergiler de yetim hakkı var insanlar kolaylıkla bunları çiğneyememeli özellikle de diğer firmaları ezmeye çalışarak.
Mrseus#7049
Ellerinize sağlık, çok iyi yaptınız.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!